Τηλεδιάσκεψη ΠΟΣΕΗ – ΓΣΕΒΕΕ στις 14/3

Η ΠΟΣΕΗ σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ πραγματοποιεί την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ, τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του Δ.Σ & E.E της και τους Προέδρους των 72 Σωματείων – Μελών της, για την ενημέρωση  και την ανταλλαγή απόψεων για τη λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου και των συνθηκών άσκησης του επαγγέλματος μέσα στη συνεχιζόμενη κρίση που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19

Στην Τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχει  ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαθάς και επιστημονικοί συνεργάτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, για να ενημερώσουν και να ακούσουν τις απόψεις και τα προβλήματα  των εργοληπτών ηλεκτρολόγων σε ολόκληρη τη χώρα.

Η θεματολογία της τηλεδιάσκεψης θα είναι η παρακάτω:

  1. Πρόεδρος ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρος Αγγουράκης – Λειτουργία Επιχειρήσεων του κλάδου στην εποχή της πανδημίας και κλαδικά θέματα.
  2. Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαθάς – Αποτίμηση έτους 2020 και προοπτικές  2021 για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις των ΕΒΕ.
  3. Τοποθετήσεις – Προτάσεις.
  4. Ενημέρωση για το Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας «Γενικές και Ειδικές Απαιτήσεις για τις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις».

Ελέγξτε επίσης

Σ.Η.Ε.Ν.Χ. Πραγματοποίησε δωρεάν rapid test στα μέλη του

Στο πλαίσιο της επιτήρησης της επιδημιολογικής κατάστασης και της στρατηγικής για τη σταδιακή αποκλιμάκωση  των …

Τα Περιοδικά μας