Σημαντικές ειδήσεις

ΣΕΗΜ: Επιστολή προς ΟΕΒΕΜ – Επιμελητήριου Μαγνησίας για τεστ COVID-19

Επιστολή προς το ΔΣ του ΟΕΒΕΜ και του Επιμελητήριου Μαγνησίας απέστειλε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας, με θέμα την πρότασή του για δωρεάν διεξαγωγή τεστ COVID-19 στο σύνολο των επαγγελματιών μελών της ΟΕΒΕΜ με τη συνεισφορά του επιμελητηρίου.

Ακολουθεί η επιστολή:

Κύριοι,

Προ ημερών, στο πρώτο νεοσύστατο συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας, Σεραφείμ Μαουσίδης, κατέθεσε πρόταση για δωρεάν διεξαγωγή τεστ COVID-19 στο σύνολο των επαγγελματιών μελών της ΟΕΒΕΜ με τη συνεισφορά του επιμελητηρίου.

Αυτή η «αυτονόητη» πρόταση έχριζε ταχύτατων ενεργειών, καθώς οι επαγγελματίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας, θέτοντας εαυτόν και τις επιχειρήσεις τους στην καρδιά του προβλήματος από την πρώτη κιόλας στιγμή. Τι ενέργειες έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση;

Παρά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΟΕΒΕΜ, έχουν περάσει τόσες μέρες, μέρες που είναι η μία πιο κρίσιμη από την άλλη και δε δικαιολογείται ο παραμικρός εφησυχασμός εκ μέρους κανενός, πόσο μάλλον από τους φορείς των επαγγελματιών μας που ματώνουν καθημερινά.

Είναι ανεπίτρεπτο, αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας να μην έχει γίνει καμία ενέργεια για την προστασία τους και ας πληρώνουν επί πολλά συναπτά έτη συνδρομές σε σωματεία, ομοσπονδίες, επιμελητήρια κ.λπ.

Ελπίζουμε σε μια άμεση απάντησή σας στο φλέγον αυτό ζήτημα καθώς τα περιθώρια στενεύουν καθημερινά, με τη δημόσια υγεία να πλήττεται ακατάπαυστα από το θανατηφόρο ιό και να χτυπάει στην πόλη μας το καμπανάκι του κινδύνου ολοένα και πιο δυνατά.

Ελέγξτε επίσης

Π.Ο.Σ.Ε.Η.: Τηλεδιασκέψεις ενημέρωσης της Ομοσπονδίας

Η Π.Ο.Σ.Ε.Η. έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο, μετά από αιτήματα Σωματείων – Μελών, ενημερώσεις κατά …