ΣΕΗΜ-Ενωτική Πρωτοβουλία Επαγγελματιών Μαγνησίας: Δωρεά στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου

Σε μία ακόμη κίνηση συμπαράστασης και αναγνώρισης του έργου που επιτελείται τους τελευταίους μήνες, και όχι μόνο, από το σύνολο των εργαζομένων στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, προέβη η Ενωτική Πρωτοβουλία Επαγγελματιών Μαγνησίας.

Αντιπροσωπεία της ομάδας επαγγελματιών παρέδωσε χίλιες τριακόσιες μάσκες προστασίας για το προσωπικό υγείας. Επίσης, ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ Σεραφείμ Μαουσίδης, προχώρησε και στη δωρεά μιας τηλεφωνικής συσκευής για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Καραμέτο Ηλία, χορηγία του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, καθώς οι ανάγκες του τμήματος ολοένα και αυξάνονται.

Δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κος Πλαστάρας σημειώνοντας ότι «Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν άλλοι φορείς, η Ενωτική Πρωτοβουλία πάντοτε θα προσπαθεί να σταθεί αρωγός στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Όποιος έχει τη διάθεση να προσφέρει και να βοηθήσει φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος στους κόλπους της ομάδας μας».

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ κος Μαουσίδης τόνισε ότι «Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων θα είναι πάντοτε κοντά στο Νοσοκομείο και το προσωπικό υγείας που αυτή τη στιγμή μας χρειάζονται όλους έμπρακτα περισσότερο από ποτέ, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο φορέα έχει ανάγκη τη συνδρομή μας, τόσο τώρα όσο και μετά το πέρας αυτής της φονικής πανδημίας».

Η παράδοση της δωρεάς έγινε παρουσία του κου Δημητρίου Ντόκου, Διοικητή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, του κου Ηλία Καραμέτου, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, του κου Νίκου Χαυτούρα, Νευροχειρουργού και τ. Προέδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών και της κας Αικατερίνης Χαρανά, Προϊσταμένης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Μέλους του Επιστημονικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η κίνηση των πραγματικών επαγγελματιών, που δεν «πλασάρονται» ως τίποτε διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή επιχειρηματίες της πρώτης γραμμής, λειτουργεί με ουσία και πράξεις καθώς όταν ξέρεις να παράγεις ξέρεις και να προσφέρεις. Προσπερνώντας παρωχημένες ιδέες και πρακτικές του παρελθόντος, στεκόμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά απέναντι σε όλα τα κακώς κείμενα που πλήττουν την περιοχή μας ΑΜΕΣΑ, τη στιγμή που απαιτείται δράση!

Ελέγξτε επίσης

ΣΕΗΛΧ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό σεμινάριο για την ηλεκτροκίνηση από την GEYER ΕΛΛΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30/03/2021 διαδικτυακό σεμινάριο για την ηλεκτροκίνηση και τους φορτιστές ηλεκτρικών …

Τα Περιοδικά μας