ΣΕΗΕΑ: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 13ης Οκτωβρίου

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Αττικής (ΣΕΗΕΑ) καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στο  συλλαλητήριο που διοργανώνουν ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και συνδικάτα στις 13 Οκτωβρίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η νέα οικονομική κρίση έρχεται να επιδεινώσει δραματικά την κατάσταση για το σύνολο των μικρών επιχειρήσεων φέρνοντας σημαντική μείωση της οικονομικής δραστηριότητας.

Το βάθος της ύφεσης αλλά και η αβεβαιότητα για την ανάκαμψη της οικονομίας αποτυπώνονται και στο
προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2021 με τα λαϊκά νοικοκυριά να πληρώνουν μέσω της φοροληστείας για μια ακόμη φορά τον λογαριασμό.

Οι συνολικοί φόροι προβλέπονται να αυξηθούν κατά 4,95 δις. ευρώ, στα 49,5 δις. με τους επιχειρηματικούς ομίλους να πληρώνουν λιγότερο από το 7%.

Την ίδια ώρα, τα δημόσια νοσοκομεία οδηγούνται στα όρια τους στενάζοντας από τις ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό, όταν περισσότερο από ποτέ γίνεται φανερή η ανάγκη ενός δημόσιου συστήματος υγείας που να μπορεί να ανταποκριθεί έγκαιρα στις τρέχουσες αλλά και στις έκτακτες ανάγκες όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που οργανώνουν ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και συνδικάτα στις 13 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα, διεκδικώντας μέτρα ουσιαστικής προστασίας της υγείας και της ζωής μας.»

Ελέγξτε επίσης

ΠΟΣΕΗ: Επείγον ενημερωτικό δελτίο για αναστολή οικοδομικών εργασιών πλην δημόσιων έργων και έργων ΟΤΑ σε περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου

Επείγον ενημερωτικό δελτίο για αναστολή οικοδομικών εργασιών πλην δημόσιων έργων και έργων ΟΤΑ σε περιοχές …

Τα Περιοδικά μας