ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ!

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας καλεί το καταναλωτικό κοινό να συνεργάζεται μόνο με Αδειούχους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες για κάθε εργασία ηλεκτρικής εγκατάστασης. Μην εμπιστεύεστε όσους ασκούν το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου αλλά δεν έχουν την ειδική άδεια του Υπουργείου.

Προέχει η ασφάλεια των πολιτών και πρέπει όλοι να λαμβάνουμε υπόψη μας, πως το ρεύμα μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τη ζωή μας. Ένα λάθος αρκεί για να προκληθεί οποιαδήποτε βλάβη, ηλεκτροπληξία ή πυρκαγιά. Μην εξαπατάστε από επιτήδειους  μη Αδειούχους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες. Μην βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές σας, ειδικά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της υγειονομικής κρίσης του Κορωνοϊού. Η προσφορά υπηρεσιών σε χαμηλές τιμές, δεν εγγυώνται την ποιότητα των εργασιών και την χρήση πιστοποιημένων υλικών.

Η νομοθεσία προβλέπει κυρώσεις για όσους ασκούν το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου,  χωρίς να έχουν την ειδική άδεια του υπουργείου, καθώς και για όσους αναθέτουν σε αυτούς εργασία ηλεκτρολογικής φύσεως και τιμωρούνται, δια ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ή δια ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΩΝ.

Ζητείστε την άδεια του ηλεκτρολόγου τον οποίο καλείτε για εκτέλεση ηλεκτρολογικής!

Μπορείτε να βλέπετε και τη λίστα με την πλειοψηφία των μελών του Σωματείου  μας στον έντυπο Τύπο καθημερινά ή στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.sehmagnhsias.gr).

Προστατέψτε τη ζωή σας! Μην παίζετε με το ρεύμα!

ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΗΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ!

«ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ»!

Ελέγξτε επίσης

Εφαρμογή της νέας ΥΔΕ και διευκρινίσεις για τις παλιές

Σε συνέχεια του Ενημερωτικού Δελτίου της Π.Ο.Σ.Ε.Η. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων) στις 3.12.2020 (ΑΠ: …