ΣΕΕΗΠ: Στις 17 Ιανουαρίου η εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά (ΣΕΕΗΠ). Σύμφωνα με τον ΣΕΕΗΠ η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 15:00 έως τις 19:00 το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδέσμου, σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής, με πλήρη προστασία και κάτω από την εποπτεία του γιατρού και των νοσηλευτών που θα φροντίσουν την όλη διαδικασία. Παράλληλα, όσοι προσέρχονται θα πρέπει να έχουν μαζί την ταυτότητά τους και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή διαφορετικά rapid test (εντός48 ωρών) ή pcr (εντός 72 ωρών).

Όπως επισημαίνει ο ΣΕΕΗΠ: «Συνάδελφε, τα τελευταία χρόνια διαπιστώσαμε όλοι, ότι το βασικό αγαθό είναι και θα είναι πάντα η ΥΓΕΙΑ. Γι’αυτό το λόγο διατηρούμε την Τράπεζα Αίματος του Συνδέσμου μας, η οποία προσφέρει λύση σε άμεσες ανάγκες για αίμα των μελών μας και των οικογενειών τους. Η τράπεζα αυτή, συντηρείται από την προσέλευση και την προσφορά συναδέλφων, των οικογενειών τους καθώς και φίλων και συνεργατών που πρόθυμα, κάθε χρόνο, στηρίζουν την προσπάθειά μας.

»Καλούμε όλους, ειδικά φέτος, να προσπαθήσουμε περισσότερο για τη διατήρηση αυτού, του πολύ σημαντικού, θεσμού είτε με προσωπική συμμετοχή είτε προτρέποντας άλλους να συμμετέχουν. Οι εργαζόμενοι μας, τα ενήλικα παιδιά μας, φίλοι και συγγενείς μπορούν να γίνουν αιμοδότες και να μυηθούν στον εθελοντισμό και την προσφορά στο συνάνθρωπο.

»Να θυμίσουμε ότι, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορούμε να προσφέρουμε αίμα κάθε 3 μήνες. Επίσης, όσοι, σε περίπτωση ανάγκης, εξυπηρετήθηκαν από την Τράπεζα αίματος, να φροντίσουν για την αναπλήρωσή του ώστε να εξακολουθήσει να υπάρχει ο θεσμός αυτός. Το αίμα, συνάδελφε, αν δεν αναπληρώνεται, θα φτάσει η στιγμή που δε θα μπορούμε να βοηθήσουμε.

»Από την τράπεζα αίματος του Συνδέσμου καλύπτονται μόνο άμεσες και έκτακτες ανάγκες σε αίμα των μελών μας και των μελών των οικογενειών τους (συγγενείς α΄ βαθμού μόνο, όχι για φιλικά άτομα) και όχι για τα προγραμματισμένα χειρουργεία, σύμφωνα με τις οδηγίες του νοσοκομείου».

Ελέγξτε επίσης

MEGAWATT AE – NOARK: Υλικό ράγας με 5 χρόνια εγγύηση

Η NΟΑRK Electric είναι μια εταιρία ιδιαίτερα γνωστή πλέον και στην ελληνική αγορά, με διεθνή πείρα στον …

Τα Περιοδικά μας