Σ.Ε.Ε.Η.Π.: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ανδριανού Μιχάλαρου

Συλλυπητήριο δελτίο τύπου για τον θάνατο του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανού Μιχάλαρου, Εξέδωσε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά όπως και όλος ο επιχειρηματικός κλάδος, βιώνει  την απώλεια ενός,  από τους πλέον σημαντικούς ανθρώπους, οραματιστή και υποστηρικτή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, επί σειρά ετών, δυστυχώς έχασε την πολυήμερη μάχη του με τον κορονοϊό.

Όλοι εμείς οι επαγγελματίες του βιοτεχνικού κλάδου θα τον θυμόμαστε πάντα για τη σημαντική προσφορά του στην κοινωνία και την επιχειρηματικότητα. Το έργο του ας αποτελέσει αφετηρία για τη συνεχή πρόοδο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ας ευχηθούμε όλοι καλό Παράδεισο στον αείμνηστο συνεργάτη και φίλο και καλή δύναμη στην οικογένειά του για να αντιμετωπίσουν την τραγική αυτή απώλεια.

Ελέγξτε επίσης

Σ.Ε.Ε.Η.Π. Πραγματοποιήθηκε η ετήσια αιμοδοσία

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά (Σ.Ε.Ε.Η.Π.), θα ήθελε να ευχαριστήσει από …

Τα Περιοδικά μας