Σ.Ε.Ε.Η.Π. Πραγματοποιήθηκε η ετήσια αιμοδοσία

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά (Σ.Ε.Ε.Η.Π.), θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλα τα μέλη του συνδέσμου, που για μια ακόμη χρονιά γεμάτη δυσκολίες και ιδιαιτερότητες, προσήλθαν και στήριξαν τις εκδηλώσεις του, οι οποίες  έγιναν σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας, για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

Η τακτική ετήσια αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, με την ευγενική προσέλευση πολλών συναδέλφων, εργαζομένων τους και μέλη των οικογενειών τους, αλλά και φίλων από άλλους Συνδέσμους ή συνεργάτες, που ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.Ε.Η.Π., υπό  την εποπτεία της γιατρού και των νοσηλευτών του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά.

Παράλληλα συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα η προσέλευση των μελών για την ενημέρωση από τις πλέον αξιόλογες εταιρείες του κλάδου που στέκονται δίπλα στον Σ.Ε.Ε.Η.Π., εκθέτοντας τα προϊόντα τους, ακόμη και χωρίς φυσική παρουσία φέτος, λόγω της κατάστασης.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις ευχαριστίες του στις εταιρείες:

ΑΒΒ – ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ – ΓΚΕΡΟ ΑΕ – ΕΛΕΜΚΟ – ΕΛΦΑ ΑΕ –  ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ –   ΚΑΣΣΙΝΑΚΗΣ – ΚΟΥΒΙΔΗΣ – LEDVANCE ΑΕ  –  SCHNEIDER ELECTRIC – ΣΚΡΕΚΗΣ SMK GROUP- ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – HAGER

Ο Σ.Ε.Ε.Η.Π. ευχαριστεί επίσης όλες τις εταιρείες που έδειξαν το ενδιαφέρον τους αλλά δυστυχώς φέτος δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν και εύχεται του χρόνου να είναι καλύτερες οι συνθήκες.

Από τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου δε θα μπορούσε να λείπει η κοπή της πίτας.  Η καθιερωμένη κορυφαία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα παιδιά δεν ήταν φέτος εφικτό να πραγματοποιηθεί με τον παραδοσιακό τρόπο. Ο Σ.Ε.Ε.Η.Π. φρόντισε η πίττα να μοιραστεί στα μέλη μαζί με ημερολόγιο του Συνδέσμου, μάσκες προστασίας και  συμβολικά δωράκια  για τους συναδέλφους καθώς και παιχνίδια για τα παιδάκια. Είναι πολύ σημαντικό για τον Σ.Ε.Ε.Η.Π., να διατηρηθεί η χαρά και το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών. Επιπλέον, βραβεύτηκαν τα παιδιά των συναδέλφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και, συμβολικά, οι αιμοδότες που στηρίζουν τον εθελοντισμό.

Με την ευχή όλων μας να τελειώσει επιτέλους αυτή η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και να βγούμε όλοι υγιής από την δοκιμασία αυτή, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη στήριξη και αναγνώριση του επαγγέλματός μας.

Ελέγξτε επίσης

Τηλεδιάσκεψη ΠΟΣΕΗ – ΓΣΕΒΕΕ στις 14/3

Η ΠΟΣΕΗ σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ πραγματοποιεί την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 και ώρα 11:00 …

Τα Περιοδικά μας