ΠΣΕΗ: Μεγάλη προσέλευση στην πρώτη καθιερωμένη αιμοδοσία για το 2022

Με μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09 Ιουλίου η πρώτη καθιερωμένη αιμοδοσία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΣΕΗ) για φέτος.

Όπως επισημαίνει ο ΠΣΕΗ, κέρδισε και πάλι η ανθρωπιά, καθώς μέλη, συγγενείς και φίλοι του Σωματείου αγνόησαν τις υψηλές θερμοκρασίες και έδωσαν δυναμικό παρών σε αυτή την εθελοντική πράξη αλληλεγγύης και αγάπης που σώζει ζωές. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση.

Ο ΠΣΕΗ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν ώστε να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος που διατηρεί ο Σύνδεσμος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου για την πολύτιμη συμβολή του. Θερμές ευχαριστίες και στην εταιρεία ΕΟΣ Σάμου, που για ακόμη μια χρονιά επιβράβευσε τους αιμοδότες με ένα μπουκάλι κρασί.

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, σημειώνει ο ΠΣΕΗ και τονίζει ότι η συνεισφορά σας αποτελεί για εμάς κίνητρο να συνεχίσουμε τη δράση μας ως εθελοντές αιμοδότες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει στο τέλος του χρόνου.

Ελέγξτε επίσης

ΓΣΕΒΕΕ: Θετική η επιδότηση Αυγούστου, ανησυχητικές οι ανοδικές τιμές της κιλοβατώρας

Η εξαγγελία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα για την επιδότηση του Αυγούστου …

Τα Περιοδικά μας