ΠΟΣΕΗ-ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ: Σεμινάρια σύγχρονης τηλεκατάρτισης για τους φορτιστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Την Τετάρτη 25.11.2020 θα ξεκινήσουν τα σεμινάρια της ΠΟΣΕΗ σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα: «Φορτιστές Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΣΕΗ:

Σε συνέχεια του Ενημερωτικού Δελτίου της Ομοσπονδίας μας στις 17/1/2020 (ΑΠ: 45/17.01.20) με το οποίο ενημερώναμε την έναρξη υλοποίησης σεμιναρίων τον Φεβρουάριο 2020 σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα: «Φορτιστές Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων», σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω.

Μετά το κλείσιμο του Μαρτίου 2020 λόγω COVID-19 και την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων μέχρι και σήμερα, τα παραπάνω σεμινάρια δεν ήταν δυνατό να υλοποιηθούν με φυσική παρουσία και γι αυτό και διακόπηκαν.

Στο διάστημα αυτό η Ομοσπονδία σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ εργάσθηκαν για την επανέναρξη των σεμιναρίων αυτών με τη μορφή σύγχρονης τηλεκατάρτισης, δηλαδή χωρίς τη φυσική παρουσία των εκπαιδευόμενων και των εκπαιδευτών, αλλά με τη συμμετοχή τους μέσω των δυνατοτήτων που δίνονται από τις πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης.

Στα σεμινάρια για «Φορτιστές Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι συνάδελφοι όλων των Σωματείων – Μελών της Ομοσπονδίας. Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια πέντε (5) ώρες, θα πραγματοποιούνται Δευτέρα & Τετάρτη, οι ώρες υλοποίησης είναι 17:00 μ.μ – 22:00 μ.μ και το κόστος είναι εικοσιπέντε ευρώ (25,00 €) για κάθε συνάδελφο. Ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός για την πραγματοποίηση κάθε σεμιναρίου είναι 16 άτομα.

Η έναρξη του πρώτου σεμιναρίου θα είναι την Τετάρτη 25.11.2020 και τα σεμινάρια θα διαρκέσουν στη συνέχεια για όποιο διάστημα απαιτηθεί για την ολοκλήρωσή τους, ανάλογα με τις αιτήσεις συμμετοχών.

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή 20.11.2020 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Για δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε το site της ΠΟΣΕΗ: www.poseh.gr

Ελέγξτε επίσης

Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός του 2022

Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός - Συστήματα Ασφαλείας

Τα Περιοδικά μας