ΠΟΣΕΗ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ –

Τη βαθιά θλίψη και οδύνη του κλάδου  για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τις περιοχές της Ανατολικής & Δυτικής Αττικής, στις 23 Ιουλίου εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΕΗ και καλεί ιδιαίτερα τα σωματεία και τους ηλεκτρολόγους της Περιφέρειας Αττικής να σταθούν αλληλέγγυοι στους πληγέντες.

«Η ΠΟΣΕΗ, εκ μέρους των εργοληπτών ηλεκτρολόγων της χώρας, δηλώνει την βαθιά συντριβή του κλάδου για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στην Αττική. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν και την αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και στους συμπολίτες μας που μία ημέρα μετά την καταστροφική πυρκαγιά προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους», σημειώνει στην ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων.

Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους ηλεκτρολόγους «να σταθούν για μία ακόμη φορά αλληλέγγυοι προς τους πληγέντες, όπως είχαν σταθεί σε όλες τις προηγούμενες καταστροφές που έπληξαν διάφορες περιοχές της χώρας».  Καλούμε ιδιαίτερα, τα σωματεία και τους συναδέλφους της Περιφέρειας Αττικής, να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν και κρίνουν αναγκαίο την μεγάλη προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγέντων στην Ανατολική και Δυτική Αττική», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στην ίδια ανακοίνωση.

Τέλος, η ΠΟΣΕΗ καλεί «την κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους φορείς να επισπεύσουν τις διαδικασίες που χρειάζονται για να ανακουφιστούν οι πληγέντες, να αποκατασταθούν οι τεράστιες ζημιές στις περιοχές που επλήγησαν και να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των έκτακτων αυτών αναγκών».

Ελέγξτε επίσης

SAMBA-ELIEZER: Νέος προϊοντικός κατάλογος UNIVERESE για την περίοδο 2021-2022

Συμπληρώνοντας 45 χρόνια επιτυχούς πορείας, στον κλάδο ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού οδηγούμαστε σε πρωτοποριακά και …

Τα Περιοδικά μας