ΠΟΣΕΗ: Ανακοίνωση για τηλεδιασκέψεις Περιφερειακών Κλιμακίων

Ανακοίνωση για τις τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στις 11 και 18 Απριλίου εξέδωσε η ΠΟΣΕΗ. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Στις 11 και 18 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκαν οι τηλεδιασκέψεις των Περιφερειακών Κλιμακίων (Π.Κ) Κρήτης – Βορείου & Νοτίου Αιγαίου και Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου – Θεσσαλίας & Ιονίων Νήσων της ΠΟΣΕΗ αντίστοιχα, με τη συμμετοχή συναδέλφων από τα Σωματεία:

Σ.Ε.Η: Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Δωδεκανήσου, Ηρακλείου, Θήρας, Ικαρίας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Λέσβου, Λήμνου, Νάξου, Πάρου & Αντιπάρου, Ρεθύμνης, Σάμου, Χανίων, Χίου στις 11.04.2021.

Σ.Ε.Η: Αιτωλοακαρνανίας, Θήβας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων Ηπείρου, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Λάρισας, Λιβαδειάς, Λοκρίδας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας, Τρικάλων, Φθιώτιδας & Ευρυτανίας στις 18.04.2021.

Από το Προεδρείο της ΠΟΣΕΗ στις τηλεδιασκέψεις συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Κουντουργιάννης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Παπαευθυμίου, ο Γ.Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος και ο Ταμίας κ. Εμμανουήλ Καυκαλάς.

Στις τηλεδιασκέψεις των Π.Κ έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα Κλαδικά Θέματα», «Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας», «Συζήτηση επί Περιφερειακών Θεμάτων».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι και οι συνάδελφοι των Σωματείων – Μελών που συμμετείχαν στις Τηλεδιασκέψεις, τόσο για τα κλαδικά θέματα όσο και για τα περιφερειακά και τοπικά θέματα που τους απασχολούν.

Θέματα σχετικά με την έλλειψη συνεργασίας και εξυπηρέτησης από τις κατά τόπους υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ AE, θέματα σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό που πλήττει το επάγγελμα, σχετικά με την αδειοδότηση του επαγγέλματος και τις υποχρεώσεις των εργοληπτών ηλεκτρολόγων για την θεώρηση των επαγγελματικών αδειών μετά την οκταετία.

Ο Πρόεδρος και οι εκπρόσωποι του Προεδρείου της ΠΟΣΕΗ, στην συζήτηση που αναπτύχθηκε έδωσαν διευκρινίσεις και επεξηγήσεις σε διάφορα ερωτήματα και απορίες. Οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που κατέθεσαν οι συνάδελφοι στις Τηλεδιασκέψεις των δύο παραπάνω Π.Κ, καταγράφηκαν για να επεξεργασθούν και να ενταχθούν στην ατζέντα του Προεδρείου και του Διοικητικού Συμβούλιο της ΠΟΣΕΗ.

Οι τηλεδιασκέψεις των Π.Κ της ΠΟΣΕΗ πραγματοποιούνται μετά την απόφαση του Προεδρείου της ΠΟΣΕΗ, μέσω της δυνατότητας που δίνεται από τις σύγχρονες ηλεκτρονικές μορφές επικοινωνίας από τη στιγμή κατά την οποία λόγω της πανδημίας απαγορεύονται οι δια ζώσης συνεδριάσεις, συσκέψεις, συνέδρια, κ.λπ και οι μετακινήσεις. Οι τηλεδιασκέψεις των Π.Κ της ΠΟΣΕΗ θα συνεχισθούν και θα ολοκληρωθούν αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα, με την διοργάνωση των υπόλοιπων δύο Περιφερειακών Κλιμακίων της Ομοσπονδίας.

Ελέγξτε επίσης

Η ΠΟΣΕΗ για το τραγικό δυστύχημα από ηλεκτροπληξία σε εργασίες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στην Εύβοια

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) και ο κλάδος των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, με βαθιά …

Τα Περιοδικά μας