Σημαντικές ειδήσεις

Οι εξελίξεις στον κλάδο των ανελκυστήρων στο επόμενο τεύχος του «Ηλεκτρολόγου»

Eκτενές αφιέρωμα με πλούσια αρθρογραφία για τις εξελίξεις στον κλάδο των ανελκυστήρων, φιλοξενεί στο επόμενο τεύχος του, το περιοδικό «Ηλεκτρολόγος».

Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την τεχνική νομοθεσία, την κατάσταση του κλάδου εν μέσω πανδημίας, τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τους ανελκυστήρες ως μέσο για την αυτόνομη κίνηση των ατόμων με αναπηρία, αλλά και για μια σειρά χρηστικών θεμάτων που αφορούν στην αναβάθμιση και πιστοποίηση των ανελκυστήρων, αλλά και στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου.

Αρθρογραφούν:

  • Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ευρωβουλευτής στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).
  • Γιάννης Κυριακού, Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας.
  • Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.).
  • Massimo Bezzi, Πρόεδρος της EFESME, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων Ανελκυστήρων (European Federation for Elevator Small and Medium-Sized Enterprises)
  • Γεώργιος Π. Βλασόπουλος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων (Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.).
  • Xρήστος Χατζηιωάννου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc, Συντονιστής Τομέα Εκπαίδευσης & Κατάρτισης ΕΛΙΝΥΑΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής & Ασφάλειας της Εργασίας).
  • Δημήτρης Γουρνάκης, Διευθυντής Διεύθυνσης Ανελκυστήρων της TÜV HELLAS (TÜV NORD).
  • Παναγιώτης Παπασταμάτης, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και υποψήφιος διδάκτορας στο Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων του Ε.Μ.Π. με ερευνητική δραστηριότητα στο αντικείμενο της Ηλεκτρομαγνητικής Ατρωσίας.

Παράλληλα, στο αφιέρωμα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις της αγοράς από τις εταιρείες του κλάδου των ανελκυστήρων, οι οποίες προτείνουν λύσεις και προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Ελέγξτε επίσης

Από σήμερα μέχρι 31 Ιανουαρίου οι νέες δηλώσεις για αναστολή συμβάσεων

Εως τις 31 Ιανουαρίου θα διαρκέσει η διαδικασία των δηλώσεων αναστολής συμβάσεων για τον Ιανουάριο, …