Ν.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΕ: TEM touchless, διακόπτες από γυαλί με λειτουργία χωρίς άγγιγμα

Η «Ν. Παπαχρήστου Α.Ε.» παρουσιάζει τους νέους διακόπτες Touchless της TEM, οι οποίοι, όπως επισημαίνει η εταιρεία, αποτελούν ένα απόλυτα καινοτόμο προϊόν λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής. Επιπλέον, σε πολυσύχναστους χώρους εξασφαλίζουν άριστες συνθήκες υγιεινής με την ανέπαφη λειτουργία. Η όψη τους είναι κατασκευασμένη από λευκό οπάλ γυαλί που συνδυάζει πολυτέλεια και διακριτική εμφάνιση.

Η λειτουργία on-off γίνεται απλά με ένα πέρασμα του χεριού μπροστά από το διακόπτη. Για την αποφυγή ανεπιθύμητης λειτουργίας η απόσταση ενεργοποίησης ρυθμίζεται από 2 έως 10 εκατοστά. Σύμφωνα με την εταιρεία, κάθε διακόπτης master διαχειρίζεται μία γραμμή φωτισμού. Υπάρχει η δυνατότητα κάθε γραμμή να διαχειρίζεται έως 5 σημεία χρησιμοποιώντας αντίστοιχους διακόπτες slave με απλή παράλληλη σύνδεση.

Το γυαλί των διακοπτών είναι όμοιο με αυτό της σειράς Pure, έτσι ώστε όλες οι πρίζες και άλλα στοιχεία της σειράς Pure GW να συνδυάζονται σε μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση TEM Touchless. Με τα πλαίσια Pure GW μπορούν να συνδυαστούν πρίζες ρεύματος, φορτιστές USB, συστήματα επικοινωνιών και άλλα ειδικότερα στοιχεία της σειράς TEM Modul.

Ελέγξτε επίσης

DEVOLO: Συνδυάζει για πρώτη φορά WiFi 6 και Powerline επικοινωνία

Με το Magic 2 WiFi 6, η devolo παρουσιάζει τον πρώτο Powerline adapter στον κόσμο …

Τα Περιοδικά μας