ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε: ΝΕΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ COMMAX: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ LED ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ –

Ανανεώνεται η γκάμα οθόνων της COMMAX με δυο νέες οθόνες 4,3" υψηλής τεχνολογικής υπεροχής, σε συνδυασμό με το πολύ ανταγωνιστικό τους κόστος.

Τα νέα μόνιτορ διαθέτουν οθόνη 4,3" TFT Fineview με OSD μενού, έντονα χρώματα και κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας χάρις στον οπίσθιο φωτισμό LED, πλήκτρα αφής και πολύ μικρές διαστάσεις. Διατίθενται σε δυο τύπους: ανοικτής ακρόασης (CDV-43U) και με χειρολαβή (CDV-43KM) το οποίο παρέχει μνήμη εικόνας των τελευταίων 50 επισκεπτών με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD. Η επικοινωνία της οθόνης με την μπουτονιέρα γίνεται με μόνο τέσσερα καλώδια και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν ακόμα και απλό θυροτηλέφωνο στα ίδια καλώδια!

Τα συστήματα μονοκατοικίας – διπλοκατοικίας της COMMAX διαθέτουν μεταλλικές μπουτονιέρες χωνευτές ή επίτοιχες, και πλήθος δυνατοτήτων που τα καθιστούν ιδανικά για γραφεία, μονοκατοικίες, διπλοκατοικίες και μεζονέτες.

Στις δυνατότητες επέκτασής τους περιλαμβάνονται η 2η μπουτονιέρα εισόδου (μόνο στο CDV-43U), η 2η παράλληλη οθόνη, καθώς και δυο επιπλέον θυροτηλέφωνα (με 4 καλώδια έκαστο απευθείας από την κάθε οθόνη).

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα για ενδοσυνεννόηση από την οθόνη στο αντίστοιχο θυροτηλέφωνο, εποπτεία του χώρου της εισόδου ανά πάσα στιγμή, και εντολή ανοίγματος κλειδαριάς. Και όλα αυτά με ελάχιστα καλώδια, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εταιρείας σε λογικό κόστος.

Ελέγξτε επίσης

Industrial Solution: Προγραμματιζόμενοι λογικοί ελεγκτές τύπου XGB-U

Η συσκευασία είναι από τους τομείς της βιομηχανίας που έχουν μεγάλη ποικιλία εφαρμογών αυτοματισμού. Σε …

Τα Περιοδικά μας