Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. μετράει πλέον 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Σε δύο νέα καταστήματα και μία ανακαίνιση προχώρησε η εταιρεία το τελευταίο τρίμηνο παρά τις πρωτοφανείς επιχειρηματικές προκλήσεις που έθεσε ο Covid-19. Ο Οκτώβριος βρήκε την ΚΑΥΚΑΣ με 2 νέα σημεία πώλησης, ένα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην Κομοτηνή και ένα στον Βύρωνα Αττικής. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρείας προστίθεται και η επέκταση και ανακαίνιση του καταστήματος της Γλυφάδας το οποίο διαμορφώθηκε εκ νέου, προκειμένου να εξυπηρετεί και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες σε φωτισμό και ηλεκτρολογικό υλικό.  Τα καινούρια καταστήματα της ΚΑΥΚΑΣ εξυπηρετούν και καλύπτουν άμεσα τις ανάγκες, κάθε είδους, όλων των επαγγελματιών και πελατών λιανικής σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, φωτισμό, είδη τεχνολογίας κτιρίων και λύσεις διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας.

Το  έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, σε Κομοτηνή, Βύρωνα και Γλυφάδα είναι έτοιμο να προσφέρει τεχνικές συμβουλές και μέσα από μια γκάμα πιστοποιημένων και επώνυμων προϊοντικών επιλογών να καθοδηγήσει τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ιδιώτες στην εύρεση της βέλτιστης λύσης.

Ελέγξτε επίσης

Η Olympia Electronics δίπλα στους σεισμοπαθείς της Σάμου

Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Σάμου κ. Δημήτρης Ζαχαριόγλου ευχαριστούν …