Η Schneider Electric στη λίστα ‘World’s Most Attractive Employers Top 50’

  • Η Schneider Electric αναγνωρίστηκε από την Universum και εντάχθηκε ανάμεσα στους Top 50 employers
  • Η Schneider Electric έχει σημειώσει βελτιώσεις στην κατάταξή της από τη λίστα του 2019 σε πολλές αγορές

H Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, αναγνωρίστηκε παγκοσμίως από φοιτητές, ως μία από τις ‘World’s Most Attractive Employers’ λαμβάνοντας την 48η θέση στον κλάδο μηχανολογίας και πληροφορικής από το Universum. Τα φετινά αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σε συνεργασία με το Business Insider και άλλα καταξιωμένα Μέσα σε όλο τον κόσμο.

Ελκυστικότερος εργοδότης για τους φοιτητές μηχανολογίας και επιχειρηματικών σπουδών

Πάνω από 235.000 ερωτηθέντες από το Universum Talent Surveys κατέταξαν εταιρείες τις οποίες θεωρούν επιθυμητές για να εργαστούν. Συγκεκριμένα,  φοιτητές πληροφορικής/μηχανολογίας και επιχειρηματικών σπουδών σε κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα σε 12 από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου αξιολόγησαν τους εργοδότες βάσει 40 χαρακτηριστικών, αποκαλύπτοντας αυτό που θεωρούν σημαντικότερο όσον αφορά τις αποφάσεις απασχόλησης.

Σε πολλές αγορές, η Schneider Electric παρουσίασε βελτιώσεις στην κατάταξή της από τη λίστα του 2019. Φέτος, η Τουρκία (# 41), η Σιγκαπούρη (# 42), η Κίνα (# 44), η Ρωσία (# 44) και η Ισπανία (# 46) ήταν μεταξύ των κορυφαίων χωρών που ξεχώρισαν στην Schneider Electric για το 2020.

«Είμαστε πραγματικά περήφανοι που βρισκόμαστε ξανά στην κορυφή των 50», δήλωσε η Tina Mylon, SVP Talent and Diversity. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες του Employer Branding και του University Relations σε ολόκληρο τον κόσμο που έδωσαν νέα έμφαση στο πώς προσελκύουμε ως εταιρεία τους φοιτητές, ειδικά κατά τη διάρκεια του 2020, που χρειάστηκε να προχωρήσουμε σε 100% ψηφιακή μετάβαση μέσω της πανδημίας. Αυτό μας δίνει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να ‘χτίσουμε’ πάνω στο 2021 καθώς συνεχίζουμε να αναζητούμε τρόπους προσέλκυσης και διαφοροποίησης των μελλοντικών ταλέντων».

Στη Schneider Electric δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους φοιτητές την ευκαιρία να μάθουν για τον κλάδο και τη βιομηχανία και να εξερευνήσουν μελλοντικά μονοπάτια σταδιοδρομίας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να συνδεθούν μαζί μας καθώς μεταβαίνοντας στην ψηφιακή εποχή προσφέρουμε νέα κανάλια επικοινωνίας, όπως τον μαθητικό διαγωνισμό ‘Global Virtual Student Experience & του Global Schneider Go Green’, ευκαιρίες πλήρους απασχόλησης και  early career development προγράμματα όπως η virtual πρακτική άσκηση, τα μεταπτυχιακά προγράμματα και οι μαθητείες.

Σχετικά με την κατάταξη των Worlds Most Attractive Employers

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη λίστα των ‘World’s Most Attractive Employers’ βασίζεται σε έρευνα από 235,273 φοιτητές πληροφορικής/μηχανολογίας και επιχειρηματικών σπουδών σε κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα σε 12 από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου (Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ). Για να ληφθούν υπόψη, οι εταιρείες πρέπει να κατατάσσονται στους πιο ελκυστικούς εργοδότες (Top 90% της κατάταξης του Universum Most Attractive Employer) σε τουλάχιστον 6 από τις 12 αγορές. Τα αποτελέσματα σταθμίζονται με βάση το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) έτσι ώστε, για παράδειγμα, μια θέση υψηλού επιπέδου στις Η.Π.Α. να έχει μεγαλύτερη επιρροή από μια θέση υψηλού επιπέδου στην Ινδία. Η φετινή έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2020.

Ελέγξτε επίσης

Νέα μελέτη της Schneider Electric παρουσιάζει την συμβολή των Microgrids στην αύξηση της ανθεκτικότητας, στη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της βιωσιμότητας των Data Centers

·       Τα microgrids αξιοποιούν κατανεμημένη παραγωγή ενέργειας για να συμπληρώσουν την ισχύ που παρέχεται από …

Τα Περιοδικά μας