Η Olympia Electronics A.E. στη διεθνή έκθεση Intersec 2020 στο Dubai

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η ελληνική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με πολλές διακρίσεις & συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, συμμετείχε  και φέτος στη διεθνή έκθεση INTERSEC 2020,  που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου 2020 στο Dubai. Σκοπός της διεξαγωγής της είναι η παρουσίαση νέων καινοτόμων προϊόντων στους τομείς της εμπορικής ασφάλειας, της ασφάλειας των πληροφοριών, της πυρόσβεσης και της διάσωσης της ασφάλειας, της υγείας, της εθνικής ασφάλειας και της επιτήρησης.

Tην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν ο CEO της εταιρίας, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, ο  CTO, κ. Διονύσιος Λακασάς και ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν στον μεγάλο αριθμό διεθνών επισκεπτών, τα αντιπροσωπευτικά καινοτόμα προϊόντα της πλούσιας γκάμας της, που περιλαμβάνει φωτισμό ασφαλείας & ηλεκτρονικά συστήματα πυρανίχνευσης και συναγερμό και δίνουν  λύσεις  σε ένα τεράστιο δυναμικό πωλήσεων.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. κέρδισε  τις εντυπώσεις των επισκεπτών και βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, θέτοντας – για μία ακόμη φορά- την καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής στο επίκεντρο του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Ελέγξτε επίσης

Νέα ημερομηνία: Στις 29 -31 Μαϊου η 4η Διεθνής Έκθεση «VERDE.TEC Τεχνολογίες περιβάλλοντος»

Για τις 29-31 Μαΐου μετατέθηκε η 4η Διεθνής Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος». Λόγω των …

Τα Περιοδικά μας