ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ LEDVANCE AE –

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την εταιρεία LEDVANCE AE (πρώην OSRAM), εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων, για την αξιέπαινη κίνηση της παραχώρησης του light studio με τα προϊόντα της εταιρείας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, για το Μουσείο Ηλεκτρισμού. 

«Αγαπητοί Κύριοι, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υλική και ηθική συμπαράστασή σας προς τον Σύνδεσμό μας.

Με την ενέργειά σας να μας προσφέρετε το light studio, που φέρει τα προϊόντα της εταιρεία σας, από την ίδρυσή της έως σήμερα, τα οποία θα εκθέσουμε και θα εμπλουτίσουμε το Μουσείο Ηλεκτρισμού, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας μεταδίδοντας την εμπειρία μας στους νέους συναδέλφους.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας για το καλό του κλάδου. Ευχόμαστε να έχετε πάντα επιτυχίες γιατί το αξίζετε. Αισθανόμαστε μεγάλη υποχρέωση», αναφέρει η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος κ.Κισσανδράκης Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Σκαρής Ελευθέριος.

Ελέγξτε επίσης

ΠΟΣΕΗ: Πρόσκληση τηλεδιάσκεψης περιφερειακού κλιμακίου Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων

Η ΠΟΣΕΗ προσκαλεί σε τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου – …

Τα Περιοδικά μας