Διακρίσεις της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα Manufacturing Excellence Awards 2020

Ακόμη μία διάκριση ήρθε για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E, παρά τις συνθήκες κρίσης που βιώνουμε όλοι μας, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι οι επενδύσεις στην καινοτομία & στην ανάπτυξη αποφέρουν καρπούς & θετικές κριτικές.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε στην 2η διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards 2020 που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες βραβείων. Η πρώτη κατηγορία αφορά την «Καινοτομία και δημιουργικότητα», όπου απέσπασε το βραβείο BRONZE για την «Ανάπτυξη Πρωτοκόλλων και Σχήμα Διαπίστευσης φυσικών προσώπων σχετική με ειδικότητες Εγκατάσταση –  Συντηρητή – Μελετητή FiDAS», (FiDAS: fire detection and alarm systems» και η δεύτερη κατηγορία αφορά την  «Βusiness Continuity στην παραγωγή» όπου απέσπασε το βραβείο SILVER για το «Σύστημα OPex – 19CMCP (ιδιωτικό πρωτόκολλο).

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εδώ και 41 χρόνια παράγει στην Ελλάδα καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας  και έχει ως στόχο της, με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα, τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η επίτευξη των στόχων της είναι αποτέλεσμα της συνεχόμενης βελτίωσης της παραγωγικής της διαδικασίας  και της ανάπτυξης νέων καινοτόμων προϊόντων από το άρτιο εξοπλισμένο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Ελέγξτε επίσης

SAMBA-ELIEZER: Νέος προϊοντικός κατάλογος UNIVERESE για την περίοδο 2021-2022

Συμπληρώνοντας 45 χρόνια επιτυχούς πορείας, στον κλάδο ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού οδηγούμαστε σε πρωτοποριακά και …

Τα Περιοδικά μας