28.000 ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ ΣΤΗΝ 5Η «ECOTEC» –

Εντυπωσιακή προσέλευση επισκεπτών χαρακτήρισε την 5η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης «Ecotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 15-18 Μαρτίου στο «Expo Athens» στην Ανθούσα Αττικής.

Σχεδόν 28.000 επισκέπτες, η πλειοψηφία των οποίων ήταν επιχειρηματίες, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ιδιώτες επενδυτές έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, τα συστήματα και τις εφαρμογές που προσφέρουν καθαρή ενέργεια, μειώνουν το ενεργειακό κόστος και προστατεύουν το περιβάλλον. Αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος λαμβανομένης υπόψη της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.

Για μια ακόμη χρονιά η έκθεση επιβεβαίωσε τη δυναμική της, καθώς συμμετείχαν 240 εταιρίες, εκ των οποίων οι 60 συμμετοχές ήταν από το εξωτερικό, εκπροσωπώντας 15 χώρες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε το κοινό και για το συνέδριο «Ecoforum» -πάνω σε θέματα τεχνολογιών περιβάλλοντος- που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της έκθεσης αλλά και για τις παράλληλες με αυτό εκδηλώσεις που έγιναν στη διάρκεια του τετραημέρου.

Η «Ecotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» διοργανώνεται κάθε χρόνο από την «T Expo», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και υποστηρίζεται από όλους σχεδόν τους φορείς του χώρου.

Μέγας Χορηγός της έκθεσης ήταν η εταιρεία SOPRAY NEW ENERGY. Χορηγοί της έκθεσης ήταν οι εταιρίες RenApps, Upsolar, NEON ENERGY, THESAN και SUNRISE PV.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας ήταν το μηνιαίο περιοδικό «Ecotec» και χορηγοί επικοινωνίας τα περιοδικά της T-Press «Θερμοϋδραυλικός», «Ηλεκτρολόγος», «Εργοταξιακά Θέματα», «Μετάδοση Ισχύος», «Logistics & Management» και «Car & Truck», η εφημερίδα Ναυτεμπορική, τα περιοδικά Green Tank, Sun & Wind, PV Magazine, Τεχνική Επιθεώρηση, ECON 3, ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ, Profil Energy, Water & Waste.
Χορηγοί Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας ήταν οι ιστοσελίδες naftemporiki.gr, Biomassenergy.gr και Energypress.gr.

 

Ελέγξτε επίσης

Ο πήχης ανεβαίνει… Η ELEC.TEC 2022 υπόσχεται εκπλήξεις!

Ραντεβού σε δύο χρόνια δίνουν οι χιλιάδες επισκέπτες, εκθέτες και σύνεδροι της 3ης διεθνούς έκθεσης …

Τα Περιοδικά μας