ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ MERTEN D-LIFE ΣΤΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

Τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten D-Life και τα νέα πλαίσια M-Pure Decor της ανανεωμένης σειράς System M παρουσίασε η Schneider Electric, στα εγκαίνια της 9ης Biennale Νέων Αρχιτεκτόνων, στις 26 Σεπτεμβρίου 2018, στο Μουσείο Μπενάκη. Η εταιρεία ήταν χορηγός της εκδήλωσης.

Η νέα σειρά από πλαίσια D-Life δίνει νέα διάσταση στο διακοπτικό υλικό με μέγιστο χώρο στους μηχανισμούς και minimal πλαίσιο. «Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά και χρώματα, κάνουν τη σειρά D-Life να ξεχωρίζει διακριτικά σε κάθε χώρο ενώ αναβαθμίζει τους εσωτερικούς χώρους ικανοποιώντας κάθε απαίτηση αισθητικής και στιλ του χρήστη», σημειώνει η Schneider Electric περιγράφοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νέων προϊόντων.  

Η νέα σειρά διαθέτει ένα ολοκληρωμένο εύρος από καλαίσθητα φινιρίσματα: το D-Life όπου διαθέτει υψηλής ποιότητας πλαστικό σε χρωματισμούς όπως το φωτεινό λευκό, το ζεστό sahara, το ώριμο ανθρακί ή το κομψό stainless steel, τα D-Life Glass και D-Life Stone που συνδυάζουν υλικά όπως το γυαλί και την πετρά για φυσική γοητεία και το D-Life Metal με το επιβλητικό μέταλλο που συνδυάζει τη δυναμικότητα με τη μοντέρνα αισθητική.

Επιπλέον, η σειρά D-Life μπορεί να συνδυαστεί τόσο με συμβατικό διακοπτικό υλικό όσο και με τις νέες μονάδες ελέγχου KNX Multitouch Pro και KNX Push-button Pro, οι οποίες είναι ιδανικές για νέα κτίρια ή ανακαινίσεις και σχεδιασμένα για ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων και χώρους υψηλών προδιαγραφών, όπως επίσης και για μικρές εμπορικές επιχειρήσεις. Τα KNX Multitouch Pro και KNX Push-button Pro δημιουργούν ένα λειτουργικό περιβάλλον εφάμιλλο τόσο σε εικόνα όσο και σε αίσθηση με αυτό ενός smartphone ή tablet. Ενσωματώνοντας καινοτόμο τεχνολογία, αυτή η σειρά προσφέρει απόλυτη ευκολία χρήσης και ευέλικτο έλεγχο φωτισμού, ρολών και θερμοκρασίας.

Τέλος, η σειρά System M ανανεώνεται σε σχήμα, χρώμα και υλικά καθώς τα νέα πλαίσια M-Pure Decor με 1 mm επικάλυψη από φυσικό υλικό (μέταλλο, πέτρα και ξύλο), προσδίδουν νέα αισθητική σε κάθε χώρο.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. ΚΑΥΚΑΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Με το μήνυμα «Είμαστε πάντα δίπλα σας!» η ΚΑΥΚΑΣ συμμετέχει ενεργά στον ετήσιο θεσμό «Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών» που θα διεξαχθεί από 1 έως 6 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτού...

SIEMENS ΕΛΛΑΔΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Διοικητικές αλλαγές επιφέρει στην Siemens Ελλάδας η αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Πάνου Ξυνή. Μετά τη συμπλήρωση δεκαετούς θητείας στην εταιρεία ο κ. Πάνος...

CENERGY HOLDINGS: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΣΤΑ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών αλλά και της λειτουργικής κερδοφορίας καταγράφεται στα οικονομικά αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου της εταιρείας συμμετοχών Cenergy Holdings, στο χαρτοφυλάκιο της οποί...