ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Κατεστραμμένος μετρητής της ΔΕΗ σε κτίσμα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης, που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. (Φωτό Μιχάλης Σταθακόπουλος)

Η ΠΟΣΕΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

Την ικανοποίησή της για τη συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ στη διαδικασία ηλεκτροδότησης των κτισμάτων στις πληγείσες, από την πυρκαγιά του Ιουλίου, περιοχές της Αν. Αττικής, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΕΗ.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η οποία ενεργοποιήθηκε στις 30 Ιουλίου, η ΠΟΣΕΗ και τα σωματεία-μέλη της Αττικής, έστειλαν όλο το διαθέσιμο δυναμικό των εγκαταστατών της Αττικής, οι οποίοι πραγματοποίησαν τους απαραίτητους επανελέγχους των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των κατοικιών και λοιπών κτισμάτων, ώστε όταν αυτές κρίνονταν ασφαλείς να γίνεται η επανασύνδεσή τους με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΣΕΗ οι εγκαταστάτες «που δραστηριοποιήθηκαν σε αυτή την προσπάθεια ξεπέρασαν τους 100 και τα κτίσματα που επανασυνδέθηκαν με το δίκτυο έφτασαν περίπου τα 2.800». «Ήταν μία τιτάνια προσπάθεια για την ανακούφιση και εξυπηρέτηση των πληγέντων συμπολιτών μας, η οποία έγινε μέσα στον Αύγουστο και σε συνθήκες εργασίας ιδιαίτερα επιβαρυμένες, τόσο από την πλευρά υγιεινής και ασφάλειας, όσο και το κυριότερο από την πλευρά της ψυχολογικής πίεσης των συναδέλφων που εργάσθηκαν στις πληγείσες περιοχές», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ίδια ανακοίνωση.

Η ΠΟΣΕΗ σημειώνει επίσης ότι «οι εργολήπτες- ηλεκτρολόγοι μέλη των σωματείων της ΠΟΣΕΗ είχαν λάβει σαφείς οδηγίες για τη συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, τις οποίες εφάρμοσαν απαρέγκλιτα, με επαγγελματική ευσυνειδησία και με σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από αυτή την τεράστια καταστροφή».

Τέλος, εκφράζει ευχαριστίες τόσο προς «τον γενικό διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ κ. Ηρακλή Μενεγάτο και το βοηθό διευθυντή Διεύθυνσης Περιφέρειας ΔΕΔΔΗΕ κ. Γεώργιο Κότσαλο για την αγαστή συνεργασία», αλλά και τους προέδρους, τα Δ.Σ. των σωματείων-μελών της Αττικής και όλους τους συναδέλφους «που έσπευσαν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας και ανταποκρίθηκαν, ώστε να φέρουν σε πέρας το έργο της επανασύνδεσης των κτισμάτων στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι ο κλάδος των εργοληπτών-ηλεκτρολόγων εκτός από επαγγελματική υπευθυνότητα διαθέτει και ισχυρή κοινωνική ευαισθησία», όπως υπογραμμίζεται. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: ΔΩΡΕΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΝΟΗΣ

Στη δωρεά τριών σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου και των απαραίτητων παρελκόμενων ειδών υπολογιστή για το τμήμα πληροφορικής του 2θέσιου Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Σ.Σ. Οινό...

OLYMPIA ELECTRONICS: ΝΕΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Ένα νέο υβριδικό σύστημα συναγερμού (BS-468/A) παρουσιάζει στην αγορά η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Αποτελεί αναβάθμιση του υφιστάμενου συστήματος BS-468 και το πλεονέκτημά του βασίζεται, σύμφωνα με την ...

EDISION-ΒΙΟΚΑΛ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ CCVT

Επεκτείνει η EDISION τη γκάμα των διαθέσιμων υλικών της μέσω της συνεργασίας με τη ΒΙΟΚΑΛ, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018....

Κλείσιμο [X]