ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

LEGRAND: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΕΞΥΠΝΟΥ" ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Μια νέα σειρά συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών, βασισμένη στο IoT παρουσίασε η Ελληνική Legrand, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που οργανώθηκε στις 5 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για τις σειρές συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών Valena Life / Allure with Netatmo, και Celiane with Netatmo, με τεχνολογία Eliot της Legrand, που αντιπροσωπεύουν πλήρως τη φιλοσοφία του «έξυπνου» σπιτιού και φιλοδοξούν να προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Την όμορφη εκδήλωση στο περιστύλιο του Ζαππείου παρακολούθησαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, τους οποίους υποδέχτηκε με ένα θερμό καλωσόρισμα ο γενικός διευθυντής της Ελληνικής Legrand κ. Σωτήρης Τζαμάρας. Την παρουσίαση των νέων προϊόντων έκανε η  group product manager της εταιρείας κ.  Μάρια Σαραντάκη ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Φρεντερίκ Χερί, executive vice president export του Ομίλου Legrand, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του περιέγραψε το όραμα της Legrand για το «έξυπνο» σπίτι του μέλλοντος.

Mε το μότο «Mαζί απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή», η Legrand με τις νέες σειρές συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών, φιλοδοξεί να κατακτήσει, όπως περιέγραψε η κ. Σαραντάκη, και την κορυφή στα προϊόντα «έξυπνου» σπιτιού.

Η συμμετοχή του μουσικού σχήματος Sound Intrigue Show και της σοπράνο Ελένη Σταμίδου προσέδωσαν ξεχωριστή νότα στην όμορφη βραδιά και δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από χρώματα και ήχους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ MERTEN D-LIFE ΣΤΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

Τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten D-Life και τα νέα πλαίσια M-Pure Decor της ανανεωμένης σειράς System M παρουσίασε η Schneider Electric, στα εγκαίνια της 9ης Biennale Νέων Αρχιτεκτόνων, στις 26 ...

Β. ΚΑΥΚΑΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Με το μήνυμα «Είμαστε πάντα δίπλα σας!» η ΚΑΥΚΑΣ συμμετέχει ενεργά στον ετήσιο θεσμό «Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών» που θα διεξαχθεί από 1 έως 6 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτού...

SIEMENS ΕΛΛΑΔΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Διοικητικές αλλαγές επιφέρει στην Siemens Ελλάδας η αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Πάνου Ξυνή. Μετά τη συμπλήρωση δεκαετούς θητείας στην εταιρεία ο κ. Πάνος...