ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΣΕΗ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΧΤΥΠΗΣΕ» Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Με μεγάλη προσέλευση μελών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΠΟΣΕΗ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με οικοδεσπότη τον οικείο σύνδεσμο ηλεκτρολόγων εγκαταστατών.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού Αντώνης Αλιμπέρτης και εκπρόσωποι των εταιρειών-χορηγών της εκδήλωσης.

Μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης του κλάδου έστειλε ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ Θεόδωρος Αγγουράκης, σημειώνοντας ότι ο κλάδος «λυγίζει, ξαναλυγίζει αλλά δεν κάμπτεται».

Στην ημερήσια διάταξη συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον κλάδο  ενώ οι εκπρόσωποι των κατά τόπους σωματείων είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν θέσεις και προβληματισμούς επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της σημερινής διοίκησης.

Στη διάρκεια του διοικητικού απολογισμού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επισήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκης σύνταξης ενός πλαισίου αναδιάρθρωσης των σωματείων, την ανάγκη περαιτέρω συσπείρωσης του κλάδου και πιο εποικοδομητικής συνεργασίας με την ΓΣΕΒΕΕ.

Η γενική συνέλευση ολοκλήρωσε τις εργασίες της σε ενωτικό κλίμα, παρά τις όποιες εντάσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των μελών της, με την υπερψήφιση κατά πλειοψηφία του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της σημερινής διοίκησης.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LEGRAND: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΕΞΥΠΝΟΥ" ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Μια νέα σειρά συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών, βασισμένη στο IoT παρουσίασε η Ελληνική Legrand, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που οργανώθηκε στις 5 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο....

VERDE.TEC: ΈΡΧΕΤΑΙ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος....

ΣΕΕΗΠ ΚΑΙ ΣΕΕΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΜΑΖΙ

Οι Σύνδεσμοι Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά και Κορινθίας ανέλαβαν για πρώτη φορά την πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία να γιορτάσουν από κοινού την ημέρα του Αγίου Πνεύματος....