ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΣΕΗ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΧΤΥΠΗΣΕ» Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Με μεγάλη προσέλευση μελών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΠΟΣΕΗ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με οικοδεσπότη τον οικείο σύνδεσμο ηλεκτρολόγων εγκαταστατών.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού Αντώνης Αλιμπέρτης και εκπρόσωποι των εταιρειών-χορηγών της εκδήλωσης.

Μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης του κλάδου έστειλε ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ Θεόδωρος Αγγουράκης, σημειώνοντας ότι ο κλάδος «λυγίζει, ξαναλυγίζει αλλά δεν κάμπτεται».

Στην ημερήσια διάταξη συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον κλάδο  ενώ οι εκπρόσωποι των κατά τόπους σωματείων είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν θέσεις και προβληματισμούς επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της σημερινής διοίκησης.

Στη διάρκεια του διοικητικού απολογισμού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επισήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκης σύνταξης ενός πλαισίου αναδιάρθρωσης των σωματείων, την ανάγκη περαιτέρω συσπείρωσης του κλάδου και πιο εποικοδομητικής συνεργασίας με την ΓΣΕΒΕΕ.

Η γενική συνέλευση ολοκλήρωσε τις εργασίες της σε ενωτικό κλίμα, παρά τις όποιες εντάσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των μελών της, με την υπερψήφιση κατά πλειοψηφία του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της σημερινής διοίκησης.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΡΕΚΗΣ: Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ο αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής της «ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε.» κ. Γιώργος Σκρέκης περιγράφει στον «Η» τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, αλλά και τους παράγοντες που καθορίζουν το μέλλον της αγορά...

ΓΣΕΒΕΕ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Την πρωτοβουλία της ΓΣΕΒΕΕ για την προσωρινή ανακούφιση των πυρόπληκτων της Αττικής στηρίζει η Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), καλώντας τα σωματεία-μέλη της να ανταποκριθούν με ό...

ΠΟΣΕΗ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Τη βαθιά θλίψη και οδύνη του κλάδου για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τις περιοχές της Ανατολικής & Δυτικής Αττικής, στις 23 Ιουλίου εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΕΗ και καλεί ιδ...

Κλείσιμο [X]