ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι πρόεδροι των δύο Συνδέσμων αντάλλαξαν συμβολικά δώρα

ΣΕΕΗΠ ΚΑΙ ΣΕΕΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΜΑΖΙ

Οι Σύνδεσμοι Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά και Νομού Κορινθίας ανέλαβαν για πρώτη φορά την πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία να γιορτάσουν από κοινού την ημέρα του Αγίου Πνεύματος. Τιμώντας τη γιορτή του κλάδου των ηλεκτρολόγων και στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης τα δύο σωματεία βρέθηκαν στη Στυμφαλία Κορινθίας για να γιορτάσουν μαζί και να μοιραστούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο εορτασμός περιλάμβανε αρτοκλασία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας στη Δροσοπηγή Στυμφαλίας  και γεύμα σε εξοχικό κέντρο στο χωριό Καρτέρι.

Οι πρόεδροι των δύο Συνδέσμων, ο κ. Δημήτρης Μουστάκας του Πειραιά και ο κ. Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος της Κορίνθου έστειλαν προς τους συναδέλφους τους μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης και εξέφρασαν την ελπίδα το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν την επόμενη χρονιά και άλλοι σύνδεσμοι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Δημήτρης Μουστάκας πρόσφερε στο συνάδελφό του της Κορίνθου έναν πίνακα που απεικονίζει το παλιό λιμάνι του Πειραιά και δέχτηκε ως αντίδωρο από τον κ. Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο μια εικόνα της Αγίας Τριάδας.

«Το ζητούμενο δεν ήταν μόνο να βρεθούμε για να γιορτάσουμε, αλλά κυρίως να στείλουμε το μήνυμα ότι είναι ανάγκη να υπάρξει σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συνδέσμων. Η σκέψη μου και η επιθυμία μου είναι του χρόνου να γιορτάσουμε πολύ περισσότεροι σύνδεσμοι μαζί», δήλωσε στον «Η» ο κ. Δημήτρης Μουστάκας και συμπλήρωσε:  «Εκφράζω εκ μέρους όλων των μελών του Συνδέσμου μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική φιλοξενία που μας επιφύλαξαν οι συνάδελφοι στην Κορινθία και τους διαβεβαιώνω πως όποτε μας χρειαστούν, θα είμαστε κοντά τους.  Έχω την άποψη ότι ειδικά τα μεγάλα σωματεία του Λεκανοπεδίου οφείλουν  να συνδράμουν τους συναδέλφους της Περιφέρειας».

Με τη σειρά του ο κ.  Κωνσταντίνος  Δημητρόπουλος δήλωσε: «Ήταν μια πρωτοβουλία που την πιστεύουμε πολύ και τη στηρίζουμε με τον κ. Μουστάκα. Εκτιμούμε ότι είναι καλό τα σωματεία μας, ιδιαίτερα αυτά που είναι ενταγμένα και στο ίδιο περιφερειακό κλιμάκιο να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία μεταξύ τους. Εύχομαι το παράδειγμά μας να το ακολουθήσουν και άλλα σωματεία και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Σημειώνεται τέλος ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους της ΠΟΣΕΗ, ο κ. Αλέξανδρος Κουζούλογλου, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ MERTEN D-LIFE ΣΤΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

Τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten D-Life και τα νέα πλαίσια M-Pure Decor της ανανεωμένης σειράς System M παρουσίασε η Schneider Electric, στα εγκαίνια της 9ης Biennale Νέων Αρχιτεκτόνων, στις 26 ...

Β. ΚΑΥΚΑΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Με το μήνυμα «Είμαστε πάντα δίπλα σας!» η ΚΑΥΚΑΣ συμμετέχει ενεργά στον ετήσιο θεσμό «Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών» που θα διεξαχθεί από 1 έως 6 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτού...

SIEMENS ΕΛΛΑΔΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Διοικητικές αλλαγές επιφέρει στην Siemens Ελλάδας η αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Πάνου Ξυνή. Μετά τη συμπλήρωση δεκαετούς θητείας στην εταιρεία ο κ. Πάνος...