ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι πρόεδροι των δύο Συνδέσμων αντάλλαξαν συμβολικά δώρα

ΣΕΕΗΠ ΚΑΙ ΣΕΕΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΜΑΖΙ

Οι Σύνδεσμοι Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά και Νομού Κορινθίας ανέλαβαν για πρώτη φορά την πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία να γιορτάσουν από κοινού την ημέρα του Αγίου Πνεύματος. Τιμώντας τη γιορτή του κλάδου των ηλεκτρολόγων και στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης τα δύο σωματεία βρέθηκαν στη Στυμφαλία Κορινθίας για να γιορτάσουν μαζί και να μοιραστούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο εορτασμός περιλάμβανε αρτοκλασία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας στη Δροσοπηγή Στυμφαλίας  και γεύμα σε εξοχικό κέντρο στο χωριό Καρτέρι.

Οι πρόεδροι των δύο Συνδέσμων, ο κ. Δημήτρης Μουστάκας του Πειραιά και ο κ. Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος της Κορίνθου έστειλαν προς τους συναδέλφους τους μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης και εξέφρασαν την ελπίδα το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν την επόμενη χρονιά και άλλοι σύνδεσμοι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Δημήτρης Μουστάκας πρόσφερε στο συνάδελφό του της Κορίνθου έναν πίνακα που απεικονίζει το παλιό λιμάνι του Πειραιά και δέχτηκε ως αντίδωρο από τον κ. Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο μια εικόνα της Αγίας Τριάδας.

«Το ζητούμενο δεν ήταν μόνο να βρεθούμε για να γιορτάσουμε, αλλά κυρίως να στείλουμε το μήνυμα ότι είναι ανάγκη να υπάρξει σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συνδέσμων. Η σκέψη μου και η επιθυμία μου είναι του χρόνου να γιορτάσουμε πολύ περισσότεροι σύνδεσμοι μαζί», δήλωσε στον «Η» ο κ. Δημήτρης Μουστάκας και συμπλήρωσε:  «Εκφράζω εκ μέρους όλων των μελών του Συνδέσμου μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική φιλοξενία που μας επιφύλαξαν οι συνάδελφοι στην Κορινθία και τους διαβεβαιώνω πως όποτε μας χρειαστούν, θα είμαστε κοντά τους.  Έχω την άποψη ότι ειδικά τα μεγάλα σωματεία του Λεκανοπεδίου οφείλουν  να συνδράμουν τους συναδέλφους της Περιφέρειας».

Με τη σειρά του ο κ.  Κωνσταντίνος  Δημητρόπουλος δήλωσε: «Ήταν μια πρωτοβουλία που την πιστεύουμε πολύ και τη στηρίζουμε με τον κ. Μουστάκα. Εκτιμούμε ότι είναι καλό τα σωματεία μας, ιδιαίτερα αυτά που είναι ενταγμένα και στο ίδιο περιφερειακό κλιμάκιο να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία μεταξύ τους. Εύχομαι το παράδειγμά μας να το ακολουθήσουν και άλλα σωματεία και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Σημειώνεται τέλος ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους της ΠΟΣΕΗ, ο κ. Αλέξανδρος Κουζούλογλου, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LEGRAND: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΕΞΥΠΝΟΥ" ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Μια νέα σειρά συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών, βασισμένη στο IoT παρουσίασε η Ελληνική Legrand, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που οργανώθηκε στις 5 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο....

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΣΕΗ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΧΤΥΠΗΣΕ» Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Με μεγάλη προσέλευση μελών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΠΟΣΕΗ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με οικοδεσπότη τον οικείο σύν...

VERDE.TEC: ΈΡΧΕΤΑΙ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος....