ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση προσφέρει το νέο φωτιστικό ασφαλείας Gemini Junior LED της ΕΑΤΟΝ Cooper Univel SA, το οποίο αποτελεί μια άκρως οικονομική και εύχρηστη επιλογή προβολέων LED...

GEMINI JUNIOR LED: ΝΕΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “EATON COOPER UNIVEL”

Υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση προσφέρει το νέο φωτιστικό ασφαλείας Gemini Junior LED της ΕΑΤΟΝ Cooper Univel SA, το οποίο αποτελεί μια άκρως οικονομική και εύχρηστη επιλογή προβολέων LED.

Συνδυάζει την ευκολία εγκατάστασης με την υψηλή φωτεινή απόδοση, είναι ιδανικό για μεγάλο εύρος εφαρμογών και δίνει λύσεις στην ανάγκη φωτισμού ασφαλείας μεγάλων βιομηχανικών εγκαταστάσεων και χώρων με μεγάλο ύψος οροφής.

Οι προβολείς του Gemini Junior LED είναι τοποθετημένοι σε πολυατευθυντικό βραχίονα, με σκοπό να διασφαλίζεται καλύτερα η επιθυμητή γωνία διάχυσης του φωτός.

Η αυτόνομη λειτουργία του φωτιστικού διαρκεί για τρεις ώρες σε περίπτωση διακοπής της κύριας παροχής. Και προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο το συνολικό βάρος και να διευκολυνθεί με κάθε τρόπο η τοποθέτηση του φωτιστικού, χρησιμοποιούνται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΝiCd.

Κάθε προβολέας LED ενσωματώνει τρία LED υψηλής απόδοσης και ισχύος 3W, διαμορφώνοντας τη συνολική κατανάλωσή του στα 9W.

Τέλος, στην πρόσοψη του φωτιστικού ενσωματώνονται  δύο ενδείκτες LED, για την άμεση και εύκολη διάγνωση τυχόν σφαλμάτων παροχής τροφοδοσίας και λειτουργίας των προβολέων του.

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ELECTROM: ΝΕΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ IPAD LED

Η εταιρεία «ELECTROM - ΑΦΟΙ Μ. ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ Ο.Ε.» έφερε στην ελληνική αγορά τους προβολείς IPAD LED, οι οποίοι προορίζονται για πληθώρα εφαρμογών....

ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε: ΝΕΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ COMMAX: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ LED ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα συστήματα μονοκατοικίας - διπλοκατοικίας της COMMAX διαθέτουν μεταλλικές μπουτονιέρες χωνευτές ή επίτοιχες, και πλήθος δυνατοτήτων που τα καθιστούν ιδανικά για γραφεία, μονοκατοικίες, διπλοκατοικίε...

EDISION: ΠΟΛΥΚΛΩΝΑ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ TELEVES

Όλα διαθέτουν θωράκιση Class A, νήμα απογύμνωσης, προστατευτικό περίβλημα και αγωγούς καλωδίων για αποφυγή παραμόρφωσης......

Κλείσιμο [X]