ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ


Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας EMMIS, η εκπαίδευση των εργοληπτών ηλεκτρολόγων του Πανελληνίου Συνδέσμου Ανωτέρας και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης, με θέμα «Μετασχηματιστές και λοιπά προϊόντα ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχου».

Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης σχεδιάστηκε σε δύο ενότητες:

  1. Τη θεωρητική κατάρτιση των συμμετεχόντων σε ό,τι αφορά στη λειτουργία, χρήσεις, εφαρμογές, οφέλη και ποιοτικά κριτήρια επιλογής των μετασχηματιστών χαμηλής τάσης καθώς επίσης και μιας ποικιλίας προϊόντων που ανήκουν στον κλάδο της ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχου (όπως σταθεροποιητές τάσης, επιτηρητές μόνωσης, επιτηρητές θερμοκρασίας, πολυόργανα και αναλυτές δικτύου, βιομηχανικά ρελέ διαρροής και μετασχηματιστές εντάσεως).

  2. Τη ζωντανή παρακολούθηση της διαδικασίας παραγωγής μετασχηματιστών χαμηλής τάσης – από το στάδιο των πρώτων υλών μέχρι και την ολοκλήρωση του ποιοτικού ελέγχου – η οποία τηρεί αυστηρά τα διεθνή πρότυπα και ενσωματώνει την αντίστοιχη τεχνογνωσία κατασκευής πιστοποιημένων μετασχηματιστών χαμηλής τάσης.

Η εκπαίδευση έγινε από τα στελέχη της EMMIS των αντίστοιχων τμημάτων (Πωλήσεων, Παραγωγής, Ποιοτικού ελέγχου & Τεχνικής υποστήριξης) και διήρκεσε από τις εννέα το πρωί ως τις δύο μετά το μεσημέρι. 

 

Οι συνταξιούχοι

Με την ενεργή τους παρουσία, την εκδήλωση τίμησαν εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Κισσανδράκης και ο γενικός γραμματέας κ. Λευτέρης Σκαρής.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Η 4Η ΔΙΕΘΝΉΣ ΈΚΘΕΣΗ VERDE-TEC 9 - 11 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2020 ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΊΑΣ

Αναμένεται πιο δυναμική και πληρέστερη από κάθε προηγούμενη! «Τεχνοεκδοτική / T-Press»: Με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια!...

Κλείσιμο [X]