ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Τρία βραβεία απέσπασε η Καυκάς στα φετινά Sales Excellence Awards.

ΚΑΥΚΑΣ: ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ SALES EXCELLENCE AWARDS

ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΥΚΑΣ.

Μετά την πρόσφατη, τρίτη συνεχή διάκριση της Καυκάς στην έρευνα Best Workplaces, η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας, απέσπασε τρία βραβεία στα φετινά Sales Excellence Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκε GOLD στην κατηγορία «Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Πωλητών» για την υποψηφιότητα «Ανάπτυξη πωλητών Δικτύου Καταστημάτων: 360 selling», SILVER στην κατηγορία «Εκπαιδευτικά Προγράμματα» για την υποψηφιότητα  «Εκπαιδευτικά Προγράμματα HIPO (High Potential)» και SILVER στην κατηγορία «Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων» για την υποψηφιότητα «Qlickview BI».

Εδώ και 40 χρόνια, η επένδυση στον άνθρωπο και στην καινοτομία αποτελούν κινητήριες δυνάμεις για την ανάπτυξη της Καυκάς. Στο πλαίσιο αυτό, κύριο μέλημα της εταιρίας είναι η ενδυνάμωση των ικανοτήτων των ανθρώπων της, μέσω εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των γνώσεων κάθε ανθρώπου της.

Η άριστη επίδοση στην κατηγορία Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Πωλητών απονεμήθηκε στην εταιρεία ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής αξιοποίησης του προγράμματος “360 selling” που η ίδια έχει δημιουργήσει, συνδυάζοντας με επιτυχία την ορθή αξιοποίηση των αρχών αγοραστικής συμπεριφοράς, των εργαλείων εκπαίδευσης και των συστημάτων συνεχούς αξιολόγησης.

Παράλληλα,  με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη, η ΚΑΥΚΑΣ προχωρά δυναμικά σε αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής αριστείας, προωθώντας ενέργειες και διαδικασίες που βελτιώνουν την επιχείρηση σε κάθε επίπεδο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και το κορυφαίο λογισμικό επιχειρηματικής ανάλυσης Qlickview BI, μέσω του οποίου η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της και να συνδέσει ένα σημαντικό αριθμό ενεργειών με τα αντίστοιχα αποτελέσματα, ενισχύοντας τις σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις της Διοίκησης.

Με αφορμή την βράβευσή αυτή ο Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ, κος Αντώνης Ζώντος δήλωσε: «Η βράβευση της ΚΑΥΚΑΣ στα Sales Excellence Awards, αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση για την εταιρεία, επιβεβαιώνοντας ότι οι επενδύσεις τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και στη συνεχή αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής αριστείας, αποδίδουν και βαδίζουν στο σωστό δρόμο».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Η 4Η ΔΙΕΘΝΉΣ ΈΚΘΕΣΗ VERDE-TEC 9 - 11 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2020 ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΊΑΣ

Αναμένεται πιο δυναμική και πληρέστερη από κάθε προηγούμενη! «Τεχνοεκδοτική / T-Press»: Με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια!...

Κλείσιμο [X]