ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΕΜΙΝAΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟIΗΣΗΣ ΚΝΧ ΕΦΑΡΜΟΓEΣ ΑΝΟΙΧΤHΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚIΕΣ

Τo Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό κέντρο ΚΝΧ της Quantum διοργανώνει σεμινάρια στην Αθήνα στις 7, 8, 9 και 10 Απριλίου, καθώς και στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23, 24, 25 και 26 Ιουνίου. Το σεμινάριο αποτελεί μία εκπαιδευτική διαδικασία αλληλεπίδρασης και μετάδοσης τεχνογνωσίας μακριά από προϊόντικές προωθήσεις και βασικός του στόχος είναι η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων.

Με απλά λόγια, εφαρμόζοντας τη διεθνή, ανοιχτή τεχνολογία ΚΝΧ των 400 κατασκευαστών, σ’ ένα οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους κτίριο, ακόμα και σ’ ένα συγκρότημα κτιρίων, επιτυγχάνεται πολύ εύκολα σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, πλήρης ενοποίηση και διαχείριση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένου και του Audio-video, αύξηση της ασφάλειας, της λειτουργικότητας και της άνεσης για τον χρήστη, σοβαρή εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου για τον χρήστη, οπτικοποίηση, παρακολούθηση και διαχείριση του κτιρίου από οπουδήποτε στον κόσμο.

Στα σεμινάρια θα παρουσιαστούν:

  • KNX + Magic Box Show: Επίδειξη σύνδεσης με πραγματικό έργο για να δεις πως οπτικοποιείται ένα κτίριο, πως μπορείς να αλλάξεις την οπτικοποίηση από απόσταση και πως μπορείς να αλλάξεις τον προγραμματισμό του κτιρίου από απόσταση.
  • ΚNX + Sonos Show: Επίδειξη προγραμματισμού και διασύνδεσης μίας εγκατάστασης ΚΝΧ, με το καινοτόμο ασύρματο Hi-Fi σύστημα ήχου Sonos. Θα παρουσιαστεί πώς ένα έξυπνο κτίριο μπορεί να αξιοποιήσει ένα σύστημα ήχου, πέρα από τη χρήση του ως σύστημα αναπαραγωγής μουσικής.
  • ΚΝΧ RF Show: Επίδειξη προγραμματισμού ασύρματων ΚΝΧ RF συσκευών με την τελευταία έκδοση του ETS, το ETS 5.

Επίσης, θα διεξαχθεί συζήτηση σχετικά με το πώς θα μπορούσε να μετατραπεί οποιοδήποτε υπάρχον κτίριο, χωρίς να περαστούν νέα καλώδια, σε έξυπνο και smart-grid-ready, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Θα παρουσιαστεί το πώς μπορεί ένας ηλεκτρολόγος να μετατρέψει την κατοικία του σε έξυπνο κτίριο χωρίς να περάσει νέα καλώδια και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσει ως Demo σε υποψήφιους πελάτες, ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός αυτής, μέσω της ταμπλέτα ή του κινητού του.

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA GATEWAY ME TEXNΟΛΟΓΙΑ Ι.Ο.Τ., AΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των ηλεκτρολόγων / εγκαταστατών, που στηρίζουν και επιλέγουν τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια...

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Κλείσιμο [X]