ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΣΕΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Κάλεσμα προς εθελοντές προκειμένου να συμμετάσχουν στην επιστημονική έρευνα που διεξάγει η πνευμονολογική μονάδα του πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, απευθύνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων.

Η έρευνα διεξάγεται προκειμένου να αντιμετωπιστεί  μικροβίου που καταστρέφει τις κυψέλες των πνευμόνων και βρίσκεται σε έξαρση. Αυτό που απαιτείται είναι η λήψη δειγμάτων από υγιή άτομα ηλικίας 50-70 ετών, για εύρεση του κατάλληλου φαρμάκου για την καταπολέμηση του μικροβίου. Τα δείγματα λαμβάνονται με τη διενέργεια σπειρομέτρησης πνευμόνων από καπνίζοντες και μη καπνίζοντες.

Ειδικότερα, ο ΠΣΕΗ και ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Ελευθέριος Σκαρής μαζί με τον γενικό γραμματέα κ. Γέωργιο Κισσανδράκη, σημειώνουν τα εξής:

«Στην προσπάθεια αυτή κάνουμε έκκληση και παρακαλούμε τους συναδέλφους ενεργούς και συνταξιούχους, να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, να διαθέσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να βοηθήσουμε τους πάσχοντες συνανθρώπους μας να βρεθεί το φάρμακο για τη θεραπεία τους».

Να σημειωθεί ότι η εξέταση είναι εντελώς δωρεάν και ανώδυνη. Αρκεί ένα φύσημα διαρκείας επτά λεπτών των εθελοντών, που μπορεί κάλλιστα να εντοπίσει κάποια πάθηση και να προλάβει τα χειρότερα. Για όσους ανταποκριθούν στ κάλεσμα του ΠΣΕΗ, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του συνδέσμου (2105334854 και 2105228693) ή στο νοσοκομείο Αττικόν και στην ερευνήτρια ιατρό πνευμονολόγο-φυματιολόγο κα Ανδριάνα Ι. Παπαϊωάννου.

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA GATEWAY ME TEXNΟΛΟΓΙΑ Ι.Ο.Τ., AΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των ηλεκτρολόγων / εγκαταστατών, που στηρίζουν και επιλέγουν τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια...

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Κλείσιμο [X]