ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Δ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: Ο ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ!

Στις 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες της ΠΟΣΕΗ, μέσα από τις οποίες εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Από  τη  θέση  του  Προέδρου  της Ομοσπονδίας με την οποία με τίμησαν οι συνάδελφοι του νέου Δ.Σ, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες προς όλους του συναδέλφους  αντιπροσώπους  για  την  συμμετοχή  τους  στις  διαδικασίες  της Εκλογοαπολογιστικής  Γ. Σ.  και  τις  αρχαιρεσίες  της  Ομοσπονδίας,  αποδεικνύοντας  ότι  ο κλάδος  των Εργοληπτών  Ηλεκτρολόγων  διατηρεί  τη  δυναμική  του,  μέσα  στις  ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε λόγω της βαθιάς κρίσης. 

Θα ήθελα επίσης, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου έκαναν εκλέγοντας με στην  θέση  του  Προέδρου της  Ομοσπονδίας,  αλλά  και  την  εμπιστοσύνη  και την  τιμή που έκαναν  σε όλα τα μέλη του νέου Προεδρείου της Ομοσπονδίας. 

Το  νέο  Προεδρείο  και  το  νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  στο  επόμενο  διάστημα  θα προσπαθήσουν  με  όλες  τους  τις  δυνάμεις  να  προωθήσουν  τα  προβλήματα  που απασχολούν  τον  κλάδο,  όπως  παρουσιάσθηκαν  και  καταγράφηκαν  μέσα  από  τις διαδικασίες  της  Εκλογοαπολογιστικής  Γ.Σ.  Προβλήματα  που  έχουν  να  κάνουν  με  την προσπάθεια επιβίωσης του επαγγέλματος μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν  όλοι  οι  επαγγελματίες,  βιοτέχνες  και  έμποροι  και  ιδιαίτερα  τα  τεχνικά επαγγέλματα. 

Στην  προσπάθεια  αυτή  που  θα  κάνει  η  νέα  Διοίκηση  της  Ομοσπονδίας  είμαστε σίγουροι  ότι  θα  έχουμε  την  αμέριστη  συμπαράσταση  όλων  των  συναδέλφων, όλων  των Διοικήσεων των Σωματείων της Ομοσπονδίας και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε τον  κλάδο,  τον  συνάδελφο  Εργολήπτη  Ηλεκτρολόγο,  σε  ένα  καλύτερο  επαγγελματικό μέλλον και σε καλύτερες ημέρες τα επόμενα χρόνια. Παρ’ ότι το περιβάλλον είναι δύσκολο έως και εχθρικό, είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. 

Καλούμε  λοιπόν  όλους  τους  συναδέλφους  να  συσπειρωθούν  στα  επαγγελματικά Σωματεία  και  να  ενισχύσουν  την  προσπάθεια  του  νέου  Προεδρείου  και  του  νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΕΗ, ώστε να οδηγηθεί ο κλάδος σε ένα καλύτερο αύριο. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA GATEWAY ME TEXNΟΛΟΓΙΑ Ι.Ο.Τ., AΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των ηλεκτρολόγων / εγκαταστατών, που στηρίζουν και επιλέγουν τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια...

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Κλείσιμο [X]