ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

MATELEC

ΜΑΔΡΙΤΗ 23 - 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

H Διεθνής έκθεση για λύσεις για την ηλεκτρική και την ηλεκτρονική βιομηχανία «MATELEC 2012», θα συγκεντρώσει για ακόμη μια φορά στην ισπανική πρωτεύουσα τον Οκτώβριο, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Μέχρι τώρα, πάνω από τετρακόσιες συμμετοχές έχουν κλείσει για την φετινή έκθεση.

Φόρουμ Βιομηχανικής Παραγωγικότητας

H Διεθνής έκθεση για λύσεις για την ηλεκτρική και την ηλεκτρονική βιομηχανία, που θα διοργανωθεί από την IFEMA στην Feria de Madrid, θα φιλοξενήσει επίσης και το φόρουμ Βιομηχανικής Παραγωγικότητας, που διοργανώνεται από την εταιρεία που ειδικεύεται σε λύσεις για τον βιομηχανικό σχεδιασμό και την κατασκευή, EPLAN. Οκτώ παρουσιάσεις από κορυφαίες εταιρείες για ποικίλα θέματα, που καλύπτουν όλα τα πρωινά και τα απογεύματα και των τεσσάρων ημερών που διαρκεί η έκθεση.
Με κεντρικό σύνθημα πως The success of a company is based on its employees, who create the added value which differentiates it.ηη=η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στους εργαζομένους της, οι οποίοι δημιουργούν την προστιθέμενη αξία που κάνει την διαφορά, διερευνώνται οι τάσεις και πραγματοποιείται  ανταλλαγή εμπειριών εκτιμώντας πως είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανοίξει κάποιος νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες.

Βραβεία  MATELEC για την Καινοτομία και την  Ενεργειακή Αποδοτικότητα

Ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι να σηματοδοτήσει την αναγνώριση του κλάδου, με την αποτίμηση και τη διάκριση μεταξύ των επενδύσεων που έχουν γίνει σε έρευνα και ανάπτυξη, από τις επιχειρήσεις που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στην MATELEC 2012.

Θα βραβευτούν οι  καινοτομίες στην τεχνολογία και το σχεδιασμό που βελτιώνουν τις επιδόσεις σε κάποια από τις έξι κατηγορίες που αναδεικνύει ο ίδιος ο ανταγωνισμός:

  • Ηλεκτρολογικά υλικά για το σπίτι και εξοπλισμός
  • Βιομηχανικός εξοπλισμός
  • Φωτισμός
  • Έξυπνο σπίτι
  • Έξυπνο κτίριο
  • Βιομηχανικά προϊόντα αυτοματισμού και ελέγχου

Σε δήλωση του ο Ραούλ Calleja, ο διευθυντής της MATELEC, υπογραμμίζει ότι στόχος είναι με αυτά τα βραβεία η  αύξηση της προβολής, τόσο στη βιομηχανία, όσο και στο εμπόριο, από τις εταιρείες που θα λάβουν μέρος και που επενδύοντας στην τεχνολογία και την καινοτομία επιτυγχάνουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, η οποία θα έχει αναμφίβολα αντίκτυπο και στις πωλήσεις τους.
Η εγγραφή για τις συμμετοχές λήγει στις 31 Αυγούστου και τα προϊόντα που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν εισαχθεί στην αγορά μετά την 1η Ιανουαρίου 2011. Οι φιναλίστ για τα βραβεία θα κοινοποιηθούν στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Τέλος τα βραβευμένα προϊόντα θα έχουν εκτεθούν σε ειδικό χώρο στο πλαίσιο της έκθεσης.

 

 

 

ΑΤΖΕΝΤΑ

ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ 2Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΣΕΗ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο του περιφερειακού κλιμακίου Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Αττικής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ηλεκτρολόγων Εργολ...

ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ «VERDE.TEC»

Με αρκετό κόσμο να δίνει δυναμικό παρόν στη συνεδριακή αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας, έλαβε χώρα την Παρασκευή 15/2/2019 η απονομή των βραβείων σε Φορείς Κοινωνικής Υπευθυνότητας, Συστήμ...

ΙΟΒΕ: ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ 2017

H επίδοση αυτή εξακολουθεί να είναι η υψηλότερη από τον Απρίλιο του 2015· όμως είναι χαμηλότερη από τα επίπεδα του 2014....

Κλείσιμο [X]