ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Οικολογική θέρμανση με θερμοπομπούς της HJM

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΕ

Oι θερμοπομποί αλουμινίου ECD της HJM Ισπανίας φέρνουν μία νέα αντίληψη στη θέρμανση, προσφέροντας καλαίσθητα panels αλουμινίου με θερμικό υγρό εξασφαλίζοντας ποιοτική θέρμανση και οικονομία χρήσης.

Με την ενσωμάτωση ψηφιακού χρονο-θερμοστάτη μπορεί να καθορίζεται με ακρίβεια τόσο η επιθυμητή θερμοκρασία όσο και τα χρονοδιαστήματα λειτουργίας της κάθε συσκευής με τρόπο που να εξασφαλίζεται τόσο η θαλπωρή και η άνεση διαβίωσης στο χώρο όσο και η οικονομική χρήση.

Ο συνδυασμός χρήσης αλουμινίου με θερμικά αδρανές υγρό στο εσωτερικό τους, διατηρούν τον θερμποπομπό ζεστό ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας εξασφαλίζοντας την υψηλή θερμική απόδοση της συσκευής.

Ο τρόπος εγκατάστασης είναι πολύ απλός. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των θερμοπομπών καθώς και τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου που εφαρμόζονται απο την HJM στο στάδιο παραγωγής υποστηρίζονται επιπλέον από 2 χρόνια για τα ηλεκτρικά μέρη και 10 χρόνια εγγύηση για τα θερμαντικά στοιχεία αλουμινίου της συσκευής.

Η εισαγωγή και διάθεση των θερμοπομπών ΗJM Iσπανίας γίνεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Ν.Παπαχρήστου ΑΕ

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε: ΝΕΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ COMMAX: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ LED ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα συστήματα μονοκατοικίας - διπλοκατοικίας της COMMAX διαθέτουν μεταλλικές μπουτονιέρες χωνευτές ή επίτοιχες, και πλήθος δυνατοτήτων που τα καθιστούν ιδανικά για γραφεία, μονοκατοικίες, διπλοκατοικίε...

EDISION: ΠΟΛΥΚΛΩΝΑ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ TELEVES

Όλα διαθέτουν θωράκιση Class A, νήμα απογύμνωσης, προστατευτικό περίβλημα και αγωγούς καλωδίων για αποφυγή παραμόρφωσης......

ΕΑΤΟΝ: ΝΕΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SAFELITE

Η νέα σειρά παρέχει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία και αρμονία σε κάθε είδους εγκατάσταση......

Κλείσιμο [X]