ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ DESIGN

Η περασμένη χρονιά ήταν η χρονιά ρεκόρ για την ΑΒΒ, καθώς απέσπασε 15 βραβεία design από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς για τα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής σχεδίασης και αισθητικής προϊόντα που διαθέτει.
Η φιλοσοφία σχεδιασμού προϊόντων βάσει υψηλής αισθητικής και εξαιρετικού design είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας και το αδιαμφισβήτητο  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ΑΒΒ. Τα συστήματα ελέγχου εξώθυρας ABB-Welcome®, το φωτιστικό LED iceLight®, οι ανιχνευτές κίνησης MasterLINE, ο διακόπτης ΑΒΒ-priOn® και η οθόνη αφής ABB-ComfortTouch® είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα – λύσεις που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν.
Με 13 βραβεία από μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους οργανισμούς διεθνώς για την αξιολόγηση του design, όπως “red dot design award 2012”, “iF product design award 2012”, “Interior Innovation Award 2012”, “universal design consumer favorite 2012” και “deutsche Designer Award 2012”,  η καινοτομική σειρά οθονών αφής και θυροτηλεφώνων ABB-Welcome® αναμφίβολα αναδείχθηκε σε προϊόν της χρονιάς για το 2012.
Στο διακόπτη ABB-priOn® και την οθόνη αφής ABB-ComfortTouch®, λύσεις της ΑΒΒ για το Έξυπνο Σπίτι, απονεμήθηκε επίσης το βραβείο “red dot design award 2012”, για την εξαιρετική σχεδίαση και απαράμιλλη αισθητική τους.
Τέλος, ο διεθνούς φήμης αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας Hadi Teherani σχεδίασε ειδικά για την ΑΒΒ το καινοτομικό φωτιστικό LED iceLight® και τη νέα αισθητικά μοναδικά σειρά ανιχνευτών κίνησης MasterLINE, σειρά που έχει επίσης αποσπάσει το “red dot design award 2012”.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA GATEWAY ME TEXNΟΛΟΓΙΑ Ι.Ο.Τ., AΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των ηλεκτρολόγων / εγκαταστατών, που στηρίζουν και επιλέγουν τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια...

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Κλείσιμο [X]