ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Έτσι, για το 2020, καθήκον για ολόκληρο τον κλάδο είναι να κρατήσουμε την αναπνοή μας, να επιστρέψουμε πιο δυναμικά - στη Light + Building 2022.

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους συνεργάτες της ZVEI και ZVEH και την Επιτροπή Εμπορικών Εκθέσεων αποφάσισε να αναβάλλει την ενδέκατη διοργάνωση της Light + Building και να την πραγματοποιήσει στην κανονική της ακολουθία, από 13 έως 18 Μαρτίου 2022.

Λόγω της παρούσας κρίσης δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί η Light + Building 2020, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το Μάρτιο, και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η αναβολή της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης για τεχνολογία φωτισμού και κτιρίων και η διεξαγωγή της σε μετέπειτα ημερομηνία, από 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2020. Ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης μαζί με τους συνεργάτες της, φρόντισε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να πραγματοποιηθεί η έκθεση στη νέα ημερομηνία με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κι επιτυχία. Ωστόσο, με νέα αξιολόγηση της κατάστασης δέκα εβδομάδες  μετά την αρχική αναβολή, ενόψει της απόφασης της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας για απαγόρευση διεξαγωγής κορυφαίων εκδηλώσεων στη Γερμανία έως το τέλος του Αυγούστου, δεν μπορεί να διασφαλιστεί ο προγραμματισμός και η άρτια διοργάνωση της έκθεσης. Όταν διεξάγονται εκθέσεις κάθε είδους, οι περιορισμοί ταξιδιού παίζουν σημαντικό ρόλο. Στόχος του κλάδου, και των επιχειρήσεων εν γένει, είναι να πραγματοποιηθεί η Light + Building, ως κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση, ανάλογη των προσδοκιών των συμμετεχόντων σε αυτήν και των υπηρεσιών που δεσμεύεται να παρέχει. Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Messe Frankfurt δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί με βεβαιότητα.

"Οι ισχύοντες κανονισμοί, σε συνδυασμό με τους συνεχιζόμενους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και την πιθανή απειλή για την ατομική υγεία, καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του Light + Building το 2020", δηλώνει ο Wolfgang Marzin. "Ταυτόχρονα, προς το συμφέρον των εκθετών και των επισκεπτών, πρέπει να αποφύγουμε τα περιττά έξοδα εγκαίρως. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη για κανέναν από εμάς, αλλά τώρα θα κατευθύνουμε τις ενέργειές μας για να πραγματοποιήσουμε την επόμενη Light + Building στην καθιερωμένη ακολουθία της το 2022. " Η απόφαση επηρεάζει επίσης την Intersec Building. Τώρα, ως πλατφόρμα για τεχνολογία ασφαλείας, η Intersec Building θα γιορτάσει την πρεμιέρα της ως αναπόσπαστο κομμάτι της Light + Building το 2022.

Ο πρόεδρος της VEG (Γερμανική Ένωση Χονδρεμπόρων Ηλεκτρικών Ειδών) είπε: «Μπορούμε να κατανοήσουμε απόλυτα αυτήν την απόφαση. Είναι πραγματικά ατυχές για τον κλάδο ηλεκτρισμού ότι η Light + Building δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το 2020 και πρέπει να τα καταφέρουμε όσο καλύτερη μπορούμε χωρίς τη σημαντικότερη μας κλαδική έκθεση. Αλλά η υγεία έρχεται πρώτη. "

Έτσι, για το 2020, καθήκον για ολόκληρο τον κλάδο είναι να  κρατήσουμε την αναπνοή μας, να επιστρέψουμε πιο δυναμικά - στη Light + Building 2022.

Η Light + Building και η Intersec Building θα πραγματοποιηθούν από 13 έως 18 Μαρτίου 2022 στη Φρανκφούρτη.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]