ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η σειρήνα IRIS FSD που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε εμπιστευθεί, εξακολουθεί να αποτελεί ιδανικό συνδυασμό καλαίσθητου σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής, πιστοποιήθηκε με τον ανώτερο βαθμό πιστοποίησης αφού πλέον πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας (Grade 4).

SIGMA SECURITY: H ΣΕΙΡΗΝΑ IRIS FSD ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ GRADE 4

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

Η ύπαρξη ενός συστήματος συναγερμού αποτελεί το μέσο για την ασφάλεια του υπό προστασία χώρου σε περιπτώσεις προσπάθεια παραβίασης/κλοπής.

Τα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στα συστήματα ασφαλείας τα οποία είναι υπεύθυνα για την προστασία της περιουσίας και της ζωής των τελικών χρηστών, οφείλουν να έχουν υψηλή αξιοπιστία και να παρουσιάζουν συμμόρφωση σε συγκεκριμένες οδηγίες όπως η EN 50131-1:2006.

Μέσα από αυτή την οδηγία καθορίστηκε και ο χαρακτηρισμός «πιστοποιημένο σύστημα ασφαλείας» ανάλογα με τη βαθμίδα κατηγοριοποίησης.  Ο έλεγχος και η πιστοποίηση των προϊόντων ασφαλείας γίνεται από ανεξάρτητα Ευρωπαϊκά εργαστήρια, τα οποία κατόπιν δοκιμών και εκτενών ελέγχων εκδίδουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά που διασφαλίζουν ότι ο κατασκευαστής είναι πλήρως συμμορφωμένος με την ευρωπαϊκή οδηγία καθώς και ότι το παραγόμενο προϊόν ασφαλείας από αυτόν είναι σύμφωνο με το EN 50131-1:2006.

Οι επίδοξοι εισβολείς (διαρρήκτες) που θα προσπαθήσουν να εισβάλλουν σε ένα χώρο που φυλάσσεται με συστήματα ασφαλείας τα οποία έχουν πιστοποίηση EN 50131-1:2006  αναμένεται να έχουν ανά βαθμίδα:

  • Grade 1:  Λιγότερες γνώσεις και περιορισμένα εργαλεία
  • Grade 2:  Περιορισμένες γνώσεις και μερικά εργαλεία
  • Grade 3:  Γνώση και πλήρες φάσμα εργαλείων
  • Grade 4:  Εξελιγμένες γνώσεις και εργαλεία

Τα προϊόντα με πιστοποίηση EN 50131-1:2006 χρησιμοποιούνται: 

Grade 2:  Οι περισσότερες οικίες και εμπορικά καταστήματα και χώροι χαμηλούν κινδύνου

Grade 3:  Οι περισσότεροι εμπορικοί χώροι και καταστήματα.

Grade 4:  Χώροι υψηλού κινδύνου, όπου, η ασφάλεια έχει τον υψηλότερο παράγοντα σπουδαιότητας.

 

Η σειρήνα IRIS FSD της Sigma Security πιστοποιήθηκε με Grade 4

Πιστοποιημένη Ασφάλεια και αισθητική σε ένα µοναδικό συνδυασµό

Με μεγάλη περηφάνεια και χαρά, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η σειρήνα IRIS FSD που παράγονται από την Sigma Security στην Ελλάδα, υποβλήθηκε προς έλεγχο στον διαπιστευμένο και εξαίρετης φήμης Ευρωπαϊκό Οίκο πιστοποίησης  TREZOR TEST s.r.o. και κατόπιν εξονυχιστικών δοκιμών και εκτενών ελέγχων πιστοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2020,σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN 50131-1:2006 κατά Grade 4

Η σειρήνα IRIS FSD που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε εμπιστευθεί, εξακολουθεί να αποτελεί ιδανικό συνδυασμό καλαίσθητου σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής, πιστοποιήθηκε με τον ανώτερο βαθμό πιστοποίησης αφού πλέον πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας (Grade 4).

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]