ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

GARDEN SPOT MULTICOLOR LED ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ

VIOKAR

Ο στεγανός προβολέας κήπου με καρφί Garden Spot Multicolor Led έρχεται να προσθέσει χρώμα στο φωτισμό του κήπου, τόσο σε οικιακές, όσο και σε επαγγελματικές εφαρμογές.
Κατασκευάζεται από υψηλών τεχνικών χαρακτηριστικών θερμοπλαστικές πρώτες ύλες, οι οποίες του προσδίδουν άριστες ηλεκτρομονωτικές ιδιότητες (μόνωση κλάσης II) επιτρέποντάς του να παρέχει ηλεκτρική ασφάλεια που αντέχει στο χρόνο. Παράλληλα, περιέχει πρόσθετο σταθεροποιητή UV έναντι της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας που του εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στη γήρανση και αναλλοίωτο χρωματισμό καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του.
Προσφέρει υψηλό βαθμό στεγανότητας IP 65 που του επιτρέπει να τοποθετηθεί ακόμα και δίπλα σ’ ένα αυτόματο σύστημα ποτίσματος, ενώ οι θερμοπλαστικές πρώτες ύλες από τις οποίες παράγεται το καθιστούν ιδανική επιλογή για χρήση σε παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς δεν επηρεάζεται από την αλατότητα του νερού και του εδάφους.
Είναι ο μόνος προβολέας κήπου με καρφί που είναι σχεδιασμένος, ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε σειρά με άλλα φωτιστικά, καθώς διαθέτει αυτοφερόμενο κουτί διακλάδωσης, κάνοντας απλούστερη και οικονομικότερη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
Δέχεται λαμπτήρες  Led GU10, που προσφέρουν  μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και διάρκεια ζωής σε σχέση με τους παραδοσιακούς οικονομικούς λαμπτήρες για χρήση σε κήπο και είναι φιλικότερες προς το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχουν υδράργυρο. Μέσα στη συσκευασία  περιλαμβάνονται τρεις επιπλέον χρωματιστοί φακοί, που δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα της επιλογής σας, απλά τοποθετώντας τον φακό που αναδεικνύει καλύτερα τον  κήπο σας.
Η ομαδική συσκευασία των στεγανών σποτ κήπου Garden Spot Multicolor Led γίνεται σε χάρτινες κούτες minimal αισθητικής με εύκολα αφαιρούμενη πρόσοψη, που δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας ενός σημείου αυτόματης πώλησης, ο όγκος του οποίου μπορεί εύκολα να παραμετροποιηθεί, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε χώρο.
Τέλος, είναι διαθέσιμη και η επίτοιχη έκδοση του Garden Spot Multicolor Led στους χρωματισμούς του λευκού, του γκρί και του γραφίτη, για την άρτια ενσωμάτωση του σε κάθε τύπο διακόσμησης.

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΥΝΗΜΙΤΟΝΟΥ

Σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπου λειτουργούν μηχανήματα με επαγωγική συμπεριφορά, η κατανάλωση αέργου ισχύος αυξάνεται και ο συντελεστής ισχύος μειώνεται, με αποτέλεσμα να καλείται ο πάροχος να παρά...

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Οι άνθρωποι πάντοτε επιθυμούσαν να παραλαμβάνουν ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες....

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη (ΕΚΕ) είναι μια πρακτική σύμφωνα με την οποία «οι επιχειρήσεις ενσωματώνουν σε εθελοντική βάση κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς στις επιχειρηματικές τους δρ...

Κλείσιμο [X]