ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας καθώς και των οικογενειών τους και παράλληλα η ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς, καθιστούν μονόδρομο τον περιορισμό των «φυσικών» συναλλαγών.

SIGMA SECURITY - ANAKOΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤAI ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Σε συνέχεια των εξελίξεων και ενόψει της επικίνδυνης αύξησης των κρουσμάτων του ιού COVID-19 στην χώρα μας τις επόμενες ημέρες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του φυσικού καταστήματος της εταιρείας μας.

Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας καθώς και των οικογενειών τους και παράλληλα η ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς, καθιστούν μονόδρομο τον περιορισμό των «φυσικών» συναλλαγών.

Για την εξυπηρέτησή σας, και για όσο διάστημα παραμείνει κλειστό το κατάστημα, προσφέρουμε σε όλους δωρεάν μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου Αττικής για παραγγελίες άνω των 50€.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας με εξειδικευμένο προσωπικό και εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

B2B: www.sigmasec.gr

Email: sales@sigmasec.gr

Τηλεφωνικά: 210 9716046

Viber: 6943294680

Fax: 210 9754864

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης παραμένει στη διάθεσή σας έτοιμο να σας υποστηρίξει σε κάθε σχετική ανάγκη σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευελπιστούμε στην άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης.  

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Το Δ.Σ. του σωματείου μας σας αποστέλλει θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες του για τις άμεσες παρεμβάσεις, τόσο τις δικές σας όσο και της κυβέρνησης, ώστε να αποφύγουμε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔ. ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εργασία των Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων νομού Αιτωλοακαρνανίας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού...

LIGHT + BUILDING 2020 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ

Διεθνής εμπορική έκθεση για την τεχνολογία φωτισμού και κτιρίων Light+Building, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2020 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης....

Κλείσιμο [X]