ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας καθώς και των οικογενειών τους και παράλληλα η ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς, καθιστούν μονόδρομο τον περιορισμό των «φυσικών» συναλλαγών.

SIGMA SECURITY - ANAKOΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤAI ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Σε συνέχεια των εξελίξεων και ενόψει της επικίνδυνης αύξησης των κρουσμάτων του ιού COVID-19 στην χώρα μας τις επόμενες ημέρες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του φυσικού καταστήματος της εταιρείας μας.

Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας καθώς και των οικογενειών τους και παράλληλα η ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς, καθιστούν μονόδρομο τον περιορισμό των «φυσικών» συναλλαγών.

Για την εξυπηρέτησή σας, και για όσο διάστημα παραμείνει κλειστό το κατάστημα, προσφέρουμε σε όλους δωρεάν μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου Αττικής για παραγγελίες άνω των 50€.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας με εξειδικευμένο προσωπικό και εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

B2B: www.sigmasec.gr

Email: sales@sigmasec.gr

Τηλεφωνικά: 210 9716046

Viber: 6943294680

Fax: 210 9754864

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης παραμένει στη διάθεσή σας έτοιμο να σας υποστηρίξει σε κάθε σχετική ανάγκη σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευελπιστούμε στην άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης.  

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA GATEWAY ME TEXNΟΛΟΓΙΑ Ι.Ο.Τ., AΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των ηλεκτρολόγων / εγκαταστατών, που στηρίζουν και επιλέγουν τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια...

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Κλείσιμο [X]