ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Το ΔΣ του ΠΣΜΠΔ καλεί τα μέλη του συλλόγου στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ εώς 18:00 μ.μ στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, (1ος όροφος) Νίκης 4 Σύνταγμα, Αθήνα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. 2012-2013

2) Οικονομικός απολογισμός 2012-2013

3) Διοικητικός προγραμματισμός Δ.Σ. 2013-2014

4) Οικονομικός Προγραμματισμός 2013-2014

5) Επαγγελματικά Δικαιώματα ΜΠΔ

6) Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών αιρετών οργάνων του Συλλόγου.

Με βάση το καταστατικό μας η πρώτη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013. Ο απαιτούμενος αριθμός μελών για να σημειωθεί απαρτία είναι το 1/3 των ταμειακά εντάξει μελών.

Αν δε σημειωθεί απαρτία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013. Ο απαιτούμενος αριθμός μελών για να σημειωθεί απαρτία είναι το 1/4 των ταμειακά εντάξει μελών.

Αν και πάλι δε σημειωθεί απαρτία η Τελική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου 2013. Ο απαιτούμενος αριθμός μελών για να σημειωθεί απαρτία είναι το 1/5 των ταμειακά εντάξει μελών.

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να προσέλθουν το Σάββατο 20-Απριλίου-2013 και ώρα 11:00 π.μ εώς 18:00 μ.μ. στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, (1ος όροφος) Νίκης 4 Σύνταγμα, Αθήνα, όπου σίγουρα θα υπάρχει απαρτία.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA GATEWAY ME TEXNΟΛΟΓΙΑ Ι.Ο.Τ., AΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των ηλεκτρολόγων / εγκαταστατών, που στηρίζουν και επιλέγουν τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια...

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Κλείσιμο [X]