ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ν. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΕ: DIMMER ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ

...ακόμα και αυτούς που δεν ρυθμίζονται *Το νέο dimmer TOUCH της TEM είναι ένα πρωτοποριακό προιόν για τη ρύθμιση της έντασης φωτισμού σε λαμπτήρες LED και CFL, καθώς και σε κοινούς λαμπτήρες.

Το νέο dimmer TOUCH είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία των μικροεπεξεργαστών και ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τους λαμπτήρες που υπάρχουν στην εγκατάσταση.

Διαθέτει εντελώς αθόρυβη λειτουργία αφής καθώς και ρυθμιζόμενο διακριτικό φωτισμό LED σε 8 χρωματισμούς.

Προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα ρύθμισης φωτισμού απο πολλαπλά σημεία, γεγονός που επιτρέπει εξαιρετική ευελίξία εγκατάστασης και χρηστικότητας.

To νέο dimmer TOUCH αποτελεί μέρος της σειράς διακοπτών TEM MODUL προσφέροντας έτσι ένα μεγάλο εύρος συνδυασμών και επιλογών.

*Κλασικοί λαμπτήρες και λαμπτήρες αλογόνου έως 300W, λαμπτήρες LED, λαμπτήρες CFL, λαμπτήρες που τροφοδοτούνται από μαγνητικό μετασχηματιστή (40-300VA/300W) και λαμπτήρες που τροφοδοτούνται από ηλεκτρονικό μετασχηματιστή (0-300VA/300W)

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA GATEWAY ME TEXNΟΛΟΓΙΑ Ι.Ο.Τ., AΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των ηλεκτρολόγων / εγκαταστατών, που στηρίζουν και επιλέγουν τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια...

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Κλείσιμο [X]