ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ABB ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ENERGY EFFICIENCY CONFERENCE 2013

Η ABB, ηγετική δύναμη στις τεχνολογίες ισχύος και αυτοματισμού, είναι ο Χρυσός Χορηγός του πρώτου συνεδρίου για την εξοικονόμηση ενέργειας με τίτλο Energy Efficiency Conference 2013, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 στο αμφιθέατρο Μαρούσι Plaza.
To Energy Efficiency Conference 2013, που διοργανώνεται από την Boussias Communications και την έκδοση Plant Management, αποτελεί το πρώτο συνέδριο αφιερωμένο στις πρακτικές ενεργειακής διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας και τελείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας του ΥΠΕΚΑ.

Στόχος του είναι να αναδείξει τις τελευταίες εξελίξεις για τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες σχετικά με την ενεργειακή διαχείριση και την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και να παρουσιάσει αποτελεσματικές μεθόδους που εφαρμόστηκαν από εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση. Το συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει ειδικούς, μηχανικούς, τεχνικούς διευθυντές και διευθυντές παραγωγής, επιθεωρητές, ανώτερα και ανώτατα στελέχη από διάφορους κλάδους.

Η ΑΒΒ, ως χρυσός υποστηρικτής του συνεδρίου, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα υψηλής ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης προϊόντα και συστήματα που προμηθεύει στην ελληνική αγορά τα οποία συνεισφέρουν δραστικά στη μείωση του κόστους της ενέργειας, των εκπομπών CO2 καθώς και στη διαφύλαξη των αποθεμάτων των φυσικών πόρων. Η σημαντική εμπειρία της ΑΒΒ σε έργα τεχνολογιών ενέργειας και αυτοματισμού συμβάλει στην τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας στοχεύοντας στη βέλτιστη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και στην αύξηση της παραγωγικότητας με ιδιαίτερη μέριμνα για το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.energyefficiencyconference.gr.

Η ABB κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στις τεχνολογίες Ενέργειας και Αυτοματισμού, έχοντας στόχο οι Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας και οι Βιομηχανίες να βελτιώσουν τις επιδόσεις του εξοπλισμού τους μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ο Όμιλος εταιρειών ABB δραστηριοποιείται σε 100 χώρες και απασχολεί περίπου 145.000 εργαζομένους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA GATEWAY ME TEXNΟΛΟΓΙΑ Ι.Ο.Τ., AΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των ηλεκτρολόγων / εγκαταστατών, που στηρίζουν και επιλέγουν τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια...

ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η ΟLYMPIA ELECTRONIC στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός τη...

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Κλείσιμο [X]